• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yrd. Doc. Dr. Ömer Faik Sagun a ameliyat olan var mii?

aysek28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
2
0
1
39
Burnumda kırılmadan dolayı şekil bozukluğu var. Estetik ameliyatı olmaya karar verdim. Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ömer beye önümüzdeki hafta muayene olucam. Kendisine estetik ameliyatı olan var mı?

Burnumda kırılmadan dolayı şekil bozukluğu var. Estetik ameliyatı olmaya karar verdim. Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ömer beye önümüzdeki hafta muayene olucam. Kendisine estetik ameliyatı olan var mı?

Ben 2 yıl önce Ömer beye burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumun şeklinden rahatsızdım. Aynı zamanda nefes almada da zorluk çekiyordum. Ömer bey burun etlerimin büyük olduğunu ve burnumun içerisinde kemik eğriliği olduğunu nefes almama bunların engel olduğunu söyledi. Kendisi tecrübesiyle beni etkilemişti doğrusu. Kendisine güvenerek ameliyat olmaya karar verdim. Burnumun iyileşme süresi 1 hafta kadar sürdü. Ameliyattan sonra 23 yaşıma kadar rahat nefes alamadığımı farkettim. Tek pişmanlığım bu ameliyatı 23 yaşıma kadar beklemiş olmam. Ömer bey 18 yaşında bile yapılabileceğini söylemişti çünki, keşke daha önce tanısaymışım kendisini. Neyse ki artık rahatım. Şuan nefes almada hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Estetik açıdan ise yüz hatlarıma uygun ve doğal bir burun yaptı. Siz de estetik düşünüyorsanız eğer şiddetle tavsiye ederim kendisini.

Sizden sonra bende biraz arastirdim gercekten cok guzel sonuclar var yaptigi islerde, herkes de gayet memnun :)
Randevu aldim haftaya kendisine muayne olucam :) tesekkurler canim

Ben 2 yıl önce Ömer beye burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumun şeklinden rahatsızdım. Aynı zamanda nefes almada da zorluk çekiyordum. Ömer bey burun etlerimin büyük olduğunu ve burnumun içerisinde kemik eğriliği olduğunu nefes almama bunların engel olduğunu söyledi. Kendisi tecrübesiyle beni etkilemişti doğrusu. Kendisine güvenerek ameliyat olmaya karar verdim. Burnumun iyileşme süresi 1 hafta kadar sürdü. Ameliyattan sonra 23 yaşıma kadar rahat nefes alamadığımı farkettim. Tek pişmanlığım bu ameliyatı 23 yaşıma kadar beklemiş olmam. Ömer bey 18 yaşında bile yapılabileceğini söylemişti çünki, keşke daha önce tanısaymışım kendisini. Neyse ki artık rahatım. Şuan nefes almada hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Estetik açıdan ise yüz hatlarıma uygun ve doğal bir burun yaptı. Siz de estetik düşünüyorsanız eğer şiddetle tavsiye ederim kendisini.
Ne kadar ödemişdin canım

Merhaba,
Ömer beye ameliyat oldum puan çok yeni emanet gibi duruyor ama beklememi söyledi değişeceğini söyledi. Kendisini forum sitelerinden falan araştırmıştım ve herkes çok yardımcı olduğunu ilgilendiğini falan yazmıştı ama bana aksine gergin geldi hatta muayane gününde aceleci ve bilemiyorum biraz aşağılayıcı tavrı beni rahatsız etti ama Melike hemşire ve diğer kızlar gerçekten çok tatlıydı ve benim başka bir uygun zaman aramam imkansız gibi olduğundan uğraşmak istemedim ve oldum on gün önce puan tekrardan bir okudum da yorumları ya aynı kişiden mi bahsediyoruz ya da ben mi yanlış yorumladım dicem ama kızkardeşim de yanımdaydı ve o da yadırgadı tavrını bilemiyorum kontrole gidince nasıl olacak bakalım
Benim gibi bu yorumları okuyup gidince kendinizi kötü hissetmeyin diye yazıyorum çok beklentiye de girmiştim açıkçası neyse tek ümidim güzel bir iş çıkarmış olması

Merhaba,
Ömer beye ameliyat oldum puan çok yeni emanet gibi duruyor ama beklememi söyledi değişeceğini söyledi. Kendisini forum sitelerinden falan araştırmıştım ve herkes çok yardımcı olduğunu ilgilendiğini falan yazmıştı ama bana aksine gergin geldi hatta muayane gününde aceleci ve bilemiyorum biraz aşağılayıcı tavrı beni rahatsız etti ama Melike hemşire ve diğer kızlar gerçekten çok tatlıydı ve benim başka bir uygun zaman aramam imkansız gibi olduğundan uğraşmak istemedim ve oldum on gün önce puan tekrardan bir okudum da yorumları ya aynı kişiden mi bahsediyoruz ya da ben mi yanlış yorumladım dicem ama kızkardeşim de yanımdaydı ve o da yadırgadı tavrını bilemiyorum kontrole gidince nasıl olacak bakalım
Benim gibi bu yorumları okuyup gidince kendinizi kötü hissetmeyin diye yazıyorum çok beklentiye de girmiştim açıkçası neyse tek ümidim güzel bir iş çıkarmış olması
Kendisiyle yüz yüze görüşmedim , asistanıyla bi görüşmem oldu revizyon için .. tamam çok yoğun vs ama değerlendirme yapmadan kestirip attılar .. istedikleri para da az birşey değil .. yaptığı bazı burunlar gerçekten iyi bazılarıda beni şaşırttı :D

Kendisiyle yüz yüze görüşmedim , asistanıyla bi görüşmem oldu revizyon için .. tamam çok yoğun vs ama değerlendirme yapmadan kestirip attılar .. istedikleri para da az birşey değil .. yaptığı bazı burunlar gerçekten iyi bazılarıda beni şaşırttı :KK70:
Umarım benim ki şaşırtmaz

Kendisiyle yüz yüze görüşmedim , asistanıyla bi görüşmem oldu revizyon için .. tamam çok yoğun vs ama değerlendirme yapmadan kestirip attılar .. istedikleri para da az birşey değil .. yaptığı bazı burunlar gerçekten iyi bazılarıda beni şaşırttı :KK70:
Yaa acaba benim ki nasıl olacak hoff 12 gün oldu ameliyat olalı

Merhaba,
8 ağustosta ameliyat oldum Ömer beye,
Profesyonel bir havası var yani şu an burnumu beğenmiyorum ama güzel olacağına inanıyorum o güveni verdi ki yaptığı burunlar gerçekten güzel. Benim çok yeni olduğundan kalkık ve biraz şişler var. Biraz vakit geçsin bi otursun burnum yorumlarımı yazarım buraya ☺️

benim arkadaşımda burnunu yaptırdı bu doktora malesef hüsranla sonuçlandı. burnunun kötü olduğuna mı yansın yoksa durumu kabul etmeyen agresif davranan doktorun tavırlarınamı. aynı doktora yaptıran 2-3 kişiye daha şahit olduk malesef burunlar yamuk.ama doktora sorduğunuzda değil diyormuş.çok üzücü..

Merhaba,
8 ağustosta ameliyat oldum Ömer beye,
Profesyonel bir havası var yani şu an burnumu beğenmiyorum ama güzel olacağına inanıyorum o güveni verdi ki yaptığı burunlar gerçekten güzel. Benim çok yeni olduğundan kalkık ve biraz şişler var. Biraz vakit geçsin bi otursun burnum yorumlarımı yazarım buraya ☺️
Sonuc nsl memenunmusun canim resim atabilrisiniz

Merhaba. Ben de Ömer Faik Sağun ile görüştüm. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla ve bütçe olarak cazip geldiği için tercih ettim. Ocak ayına ameliyat günü aldım. Çok fazla doktorla görüşüp kafamı bulandırmak istemedim. Çabuk bir karar oldu. Umuyorum tercihim ve kararım beni utandırmaz yolun sonunda. Gerçek deneyimi olanlar bana yazarsa memnun olurum. Doktorun potansiyel hastası olarak burada kendimi göstermek istedim. Duruma göre buradan devamını da bildiriyor olurum. İşlerimin rast gitmesi dileğiyle...

benim arkadaşımda burnunu yaptırdı bu doktora malesef hüsranla sonuçlandı. burnunun kötü olduğuna mı yansın yoksa durumu kabul etmeyen agresif davranan doktorun tavırlarınamı. aynı doktora yaptıran 2-3 kişiye daha şahit olduk malesef burunlar yamuk.ama doktora sorduğunuzda değil diyormuş.çok üzücü..
Habgi dr canim kafam karisti ömer faik

Geri dönüş yapmakta geciktim. Birisi bana özelden sordu. Ona uzun bir cevap yazmıştım. O yazıyı buraya da eklemek istiyorum bazı güncel eklemeler yaparak:
Ben ameliyatı erken bile oldum, boşalan tarih olursa hemen olayım bitsin diye talep bırakmıştım. Onlar da aradılar. Ertesi gün ameliyata girdim. Ameliyat en kafaya takılmaması gereken kısmı. Herşey apar topar olup bitiyor, kendini hastane odasına dönmüş buluyorsun. Ilk gün çok güzel ilaçlar veriyorlar, mide bulantısı geçirici ilaçlara kadar... Orada rahatsın. İşin zor olan kısmı eve geldikten sonra ilk 1 hafta. Burunda altta sargı olması, biraz 'darlanık' bir tipseniz arada daraltı veriyor, benim icin tek zor kısmı buydu. Ayrıca silikon tamponlarım vardı, 1 hafta sonra çıkarıldıklarında boyunu görünce şok yaşadım... Benim hiç ağrım olmadı bu arada, morluk da yok denecek kadardı (buz uygulamasını eksiksiz yaptım).
Gelelim merak ettiğiniz asıl konuya, doktoru ben her gün paylaştığı ameliyat sonuçlarını beğendiğim için seçtim. Kendisini instagramda 1 ay ancak takip ettim ve karar kıldım. Görüştüğüm tek doktordu, daha önce başkalarından sadece telefonda fiyat almıştım. Görüşme zaten üstünkörü geçiyor, çok birşey öğrenilmiyor, ama kullandığı yöntemi falan teyit ettim, tanıştım işte. Letdown, preservation rinoplasti yapıyor. Benim dikkat ettiğim titizlendiğim, burun kökünü başarılı şekilde düşürmesi idi. Benim icin önemli olduğunu paylaştım kendisiyle, çünkü burnum alından itibaren yüksek geliyordu eski yunan stili deniyor buna ( yunan heykellerindeki durum). O da dikkat ettiğini, önemsediği bir konu olduğunu söyledi. Bu kadar. Sonrası ameliyat günü işte. Doktor yoğun, öyle herkesi nazlamasi gibi bir durum olmuyor. Asabi bir yani da var, muayenehanesinde sonradan çok tanık oldum (son aylarda, yüze bütünsel yaklaşarak başka estetik uygulamalarına da başladığı için daha büyük bir ofise taşındı, belki onun stresidir). Ameliyat sonrası da sorunlarınızı Whatsapp' tan her saat paylaşma şansınız var, dönüyor (6 ay boyunca arada sorduğum sorularıma cevap verdi; ama şöyle ki, baştaki basit sorularımda sıkıntı yaşamadım, fakat zamanla nefes darlığım, burun içi kuruluğum gibi sorunlarda biraz tersleme boyutunda ilgisiz cevaplar da aldım zaman zaman. Sorunlarım ameliyat sonrası ortaya çıkmış semptomlar olmasına rağmen "alakası yok" tümcesini kendisinden çok kere duydum ve bu hoş değildi. Sonuç olarak aynı sorunlarım devam etmekte ve üniversitelerin Kbb Prof' lerinden yardım almayı düşünüyorum detaylı şekilde, çünkü şekil dışında sorunlarınıza yardımcı olmuyor :KK43:(( Ayrıca burun ucunda görülen kısımda kıkırdak çıkıntısı var, buna muayenesinde işlem yapacak yakın zamanda. Neyseki içerde ve küçük birşey, onu halledince şeklim 10 numara olacak :))) şimdilik ona taktık...).
Bana birinci haftadaki bandaj çıkarma muayenesinden sonra 4. aya kontrol verildi; sonuçsal fotoğrafınızı çekip ve herşey iyileşmiş vaziyetteyken muayene ediyor. Daha öncesinde gerek görmüyor. Ama uzaktan, alerjim için ilaç tavsiyesi vs. aldım kendisinden (kendi kendime alerjiden nefes alamadığım kanısına varınca). Bende, fazla etler kemikler alındığı için ağır geçirdim, iyileşme uzun oldu. Hassasiyet had safhada oldu. Başkaları gibi hemen 2. haftada gezmeye çıkmadım. Dışarı çıkmaya başlayınca da burun içinde kabarmalar oldu, sanırım alerjik tepki verdi... Bu süreçte 2 farklı seferde rahatsızlığımı kendisine yazınca Dermatoloji ve Kbb' ye görünmemi söyledi, kendi gel bakayım demedi. Bu kısım rahatsız edici oldu. Eve yakın özele görünüp sonuç da alamadım. Yani bir sıkıntım olduğunu, burundaki kabarma gerilmeyi hissediyordum ama kimseden sonuç alamıyordum. Sonra kendi sesimi kendim dinledim, araştırdım, alerji hapı vardı evde, onu içince rahatlık geldi. Işte sonra doktoruma danıştım ve bir alerji hapı söyledi. 2 kutu alerji hapı ile doktorumun rutin verdiği spreyi kullanımımdan sonra mukozayı kurutmaları sebebiyle bu ilaçları da sonradan terkettim.
Bu arada 2. ayda spreye başlıyorsun, 8. aya kadar kullanılacağı söyleniyor. Işte o sprey de alerjik reaksiyonları azaltıp polipleri yatıştırıyor. O da geçici olarak fena değildi (Ben burnumu kuruttuğunu farkedene kadar 1.5 ay kullandım, zaten bu tarz spreylerin sınırlı kullanılması gerektiğini kendim araştırırken öğrendim, sonra doktoruma danışarak bıraktım)(herkeste bu şekilde etki olmayabilir). Nemlendirme amaçlı, tavsiye ettiği yaygın bilindik spreyi de aldım, ama kullandığım zaman hep burnumun içi kabardığı için onu da kestim.
Benim en büyük sıkıntım nefessiz kalma hissi, nefes darlığıydı. Anlık olarak burun içi şişiyordu, tıkanıklık oluyordu, ama hep kuruydu, gergindi, akmıyordu. Bu en önemli yaşadığım sorun oldu. Etler, özelde gittiğim KBB' cinin dediğine göre alınıp, yollar açılmış; fakat özellikle tozlu, havasiz yerlerde, arabaya binince vs. nefes alamıyorum. Hayatımda ilk defa, ameliyat sonrası yaşıyorum bu durumu. Burun içi mukozada sürekli bir gerginlik ve kuruluk hissi de buna eşlik ediyor. (Şuan 7. aydayım ve devam ediyor). Bundan daha kötü olansa neden olduğunu bilmemek! (Aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar bana yazarsa sevinirim)
Sağlıkla ilgili sıkıntılarımdan sonra gelelim görünüme. Kafamda kendi kemik yapıma göre şu sonucu verir dediğim şeyin hemen hemen aynısını elde ettik. Sonuç beklediğim gibi oldu. Burun kökü kısmını indirdiği için orada dikkatli bakınca alından sonra bir basamak kısmı belli oluyor, elle bakınca ise kemiğin kesikliğini, düşürülmüş burun sırtını direkt hissediyorsunuz. Burnumu kavisli ve hafif kalkık göstermek için bu şekilde yapılmış. Eski kemerden eser kalmayıp, kalkık bir burun oldu. Herkes ifademin değiştiğini söyledi. Ifadem bariz yumuşadı. Yeni bir vücutta yeniden doğmak gibi oluyor. Benim için ameliyat şart değildi, sırf içimde böyle bir ukte olduğu için ve belki nefesim dardır düşüncesi ile (ağzım açık uyuyordum diye sırf. Yoksa nefeste hiç sorun yoktu) ameliyat olmaya 5 senelik bir kafa kurcalamadan sonra karar verdim. Bu kadar beklemenin faydası letdown gibi bir tekniğin yaygınlaşması oldu. Benim ameliyat sonrası morarmam olmadı. Herkes yüzüme rahatlıkla bakabiliyordu yani gözde kanlanma da yoktu. Şişlikler ise gözle zor farkedilir cinsten oldu. Cildim ince. Görüntüde hafif ama içte etler yüzünden biraz daha ağır geçirdim. Bence morluk şişlik pek olmaması doktorun becerisi. Benle aynı anda başka doktorun yaptığı sonucu gördüm; kadın mosmordu, gözleri kanlıydı, bakamadık yüzüne. Tabi hastanın buz gibi uygulamaları ihmal etmemesi de elzem.
Yani ufak tefek aksaklıklar yaşadım okuduğunuz üzere, ama genel olarak pişmanlık yaşamadım; nefes darlığını da çözeceğime inanarak, umarak... Ödediğim meblağa göre şekil olarak zaten memnunum. Şu minik kıkırdağı da halledersek, sonunda da iz kalmazsa görsellik süper olacak. Burun içi mukozadaki hassasiyetim, ara sıra mukozanın şişip gerginleşmesi, en önemlisi de nefes darlığım ile ilgili gelişmeleri de yazıyor olurum önümüzdeki süreçte. Huzurla nefes alacağım günlerin temennisiyle... 🙏
Not: herşey sonuçlanınca foto ekleyebilirim, fakat şimdilik düşünmüyorum.

Back