Yrd.Doc.Dr. Nilgün Güdücü Hakkinda

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.399
598
Arkadaslar merhaba, bugun gebe kalamadigim icin Şişli Florence Nightingale hastanesinde Nilgün hanima gittik esimle. Cok tatli bir insandi ve cok ilgiliydi, olumluydu, cok begendim. Bende küçük 2 tane cikolata kisti olduğunu soyledi. Fakat eşimin spermiogram testini de istedi. Eğer onda bir sorun yoksa 2 ay sonra tam 1 yil doldugunda gerekli islemleri uygular tedaviye başlarız dedi.

Simdi size sormak istediğim şudur, daha önce Nilgün hanima giden var mi? Doğum yapan var mi? Ayrica çikolata kisti gebe kalmayi engeller mi? Bilgi verirseniz cok mutlu olacagim...

Merhaba.
Çikolata kistleriniz her 2 yumurtalıkta da mevcutsa doğal yolla gebeliğe engel olabilir.
Yumurtalığın işlevini bozabilir ve yumurta rezervini olumsuz etkiler.
İlk 1 yıl gebe kalınamamışsa tüp bebek öneriyorlar genellikle.

Sol yumurtaligimdaymis. Ayrica cevabiniz icin cok teşekkür ederim. Esimin testlerine baktiktan sonra eger onda bir sorun yoksa tam bir yılını doldurunca gel tedaviye başlayalım dedi..
Bakalim ne olacak. Her seyin hayirlisi insallah. Peki doktorumla ilgili bir bilginiz var mi?

Rica ederim.
Doktorunuz hakkında bilgim yok maalesef ama size tedavi önermesi doğru olmuş.
Çikolata kisti takip gerektiren bir durum belli bir büyüklüğe ulaştıysa müdahale edilmesi gerekebilir.
Tabii önceliğimiz anne olmaksa buna göre bir tedavi süreci belirliyorlar.
Hiç gecikmeden tedaviye başlamak en güzeli.
Eşinizin sperm durumuda önemli tabii.
Umarım güzel haberlerinizi alırım en kısa zamanda..

Cok teşekkür ederim ya Allah razi olsun. Inşallah sonuclari bildirecegim. Cok kibar bir doktordu gercekten..
Siz de doktor musunuz?

Cok teşekkür ederim ya Allah razi olsun. Inşallah sonuclari bildirecegim. Cok kibar bir doktordu gercekten..
Siz de doktor musunuz?

Hayır doktor değilim.
Forumda şu an yazdığınız bölümün editörüyüm.
Aynı zamanda 9 yıldır anne olmaya çalışıyorum.
Epey tecrübe sahibiyim diyelim.
Ufak tefek tedavilerden sonuç alamayınca 2 aşılama sonrasında 3 tüp bebek denemesi yaptım.
Bir kimyasal bir de dış gebelik yaşadım.
Henüz anne değilim..
Umarım siz fazla uğraşmadan anne olursunuz.

Ya? Allah size de tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. .
Yorumlariniz icin cok teşekkür ederim.. iyi dilekleriniz icin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…