19 ocak 2019 tarihinde ameliyat oldum ve benim ikinci burun ameliyatım olucaktı daha önceki ameliyatımda çok zorluk çekmiştim ve tekrar ameliyat olmaya karar vermem çok zor oldu.Bunu tekrar göze alabilmem için gerçekten güvenebileceğim ve alanında uzman olan bir doktor arayışına girdim yrd.doc.dr kadir özdamar ı keşfedene kadar çok estetik uzaman'ıyla görüştüm ve bana tekrar ameliyat masasına yatmam için yeterli güveni veremediler.Aylarca instegram da takip ettiğim kadir özdamar Şanlıurfa özel lotus hastahanesinde çalışmaya başladığını öğrendim ve muayene olmak için randevu aldım. Muayene olduktan sonra ameliyat gününe karar verdik hızlı ama yerinde bir karar oldu benim için. Geniş burun delikli kırık ve yamuk bir burun a sahiptim ameliyatımın zorlu geçeceğinin farkındaydım ama kadir hocanın alanındaki profesyonelliğini bildiğim için tereddütsüz ameliyat masasına yattım tabi ki korkularım oldu hele de o ameliyathaneye girdiğimde. Gözümü açtığımda servisteydim artık rutin kontroller yapılıyodu hemşireler tarafından narkozun etkisiyle yaptığım ve konuştuğum çoğu şeyi hatırlamıyorum buz tedavisi uyguladım 24 saat ara ara tabi. Çok az şişliğim oldu morarma olmadı diyecek kadar azdı. insanın canını sıkan ne şişlik ne morarma boğazdan alman gereken nefes burunda ki sızılar da cabası . Acı olmadı diyemem ama dayanamicak gibi de değildi iki gün hastahanede kaldım tanponlar 7 gün sonra çıktı o süreye kadar ağızdan nefes almaktan başka hiç bir sorun yoktu artık tanponları çıkarmak için heyecanlanıyordum. Ki korkulacak bir tarafı yok çünkü artık burnunda nefes almaya başlicağımı düşünmek bile yetiyordu tanponları çıkratmaya başladığında kadir hoca müthiş bir rahatlama hissediyosun sonrasında burnumun üstüne ten rengi bant yapıştırdı kadir hoca ödem ve şişliğin olmaması için bir 4 gün de o bantla dolaştım bantlarda çıktıktan sonra hiç bir sorun ve sıkıntı yaşamadım ve günlük yaşantıma engel olabilecek hiç bir şey yoktu ne şişlik ne de morarma çok doğal ve güzel duruyordu burnum ameliyat olalı 2 ay olmak üzere ve şükür ediyorum iyi ki kadir özdamar ameliyatımı yaptı
Son düzenleyen: Moderatör: