Yozgat///66

selam arkadaşlar nedense kk ya eskisi gibi pek girmek istemiyorum yani sizde olmasanız hiç girmiycem bu siteye.herkes bir alem yaaa.ee siz neler yaptınız?yaseminciğim haftasonu gitttinmi canım hoppalara.

yasemin ahacıkta ben geldim valla iş güç derken birde parti çalışmaları öyle bi koşturuyoruzki giremiyorum pek gezmeye gittinmi yasemin?...kocaman öpüyorum..

canıım hoş geldin lalem...kolay gelsin canım sanada iyi bak kendine...evet gittim canım harikaydı bi sürü kar görmek ve dağ havası iyi geldi kocamada banada...öpüyorum seni ablacığım....:1hug:

selam arkadaşlar nedense kk ya eskisi gibi pek girmek istemiyorum yani sizde olmasanız hiç girmiycem bu siteye.herkes bir alem yaaa.ee siz neler yaptınız?yaseminciğim haftasonu gitttinmi canım hoppalara.

selam canım...hayırdır neden girmiyorsun k k ya kötü şeyler mi oldu emoşum...canım giittik hoppalara :)) şükür kazasız belasız geçti..bir bayan kolunu kırdı çünkü...değişiklik oldu güzeldi arkadaşım...sen nasılsın ?

canıım hoş geldin lalem...kolay gelsin canım sanada iyi bak kendine...evet gittim canım harikaydı bi sürü kar görmek ve dağ havası iyi geldi kocamada banada...öpüyorum seni ablacığım....:1hug:

gezin gnçken tadını çıkarın vallahi...oh iyi olmuş değişiklik ablam bende kocaman öptüm....kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar..hepinizi öpüyorum..lale abla görüşemiyoruz denk getirip de..gelsene bugün müsaitsen..annemde geldi ziyarete ..

emoş birimi kırdı canım kıyamam....boşver ilk başlarda bende alınıp kızıyordum birileri birileriyle samimi oluyor sonrada sana pas vermeyince insan sinrleniyo ben bu yüzden canımı pekte sıkardım senin için demiyorum yanlış anlama sonra boşver dedim....zaten onlar yok şimdi...yıllardır bizz varız samimi içten ...hadi ablam boşver nörecaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn kele olur beghte dakma...

günaydın kızlar..hepinizi öpüyorum..lale abla görüşemiyoruz denk getirip de..gelsene bugün müsaitsen..annemde geldi ziyarete ..

birtanem sevindim annenin gelmesine iyi yalnız değilsin valla koşturmaktan bir ara bulursam vakit söz ararı seni bugün seçim çalışmaları için evrakların son günü diplomamın aslı okulda problem çıkıyor alıp gelmem imkensız onunla uğraşıyorum halledeyim erken biterse gelirim selam söyle annene asyayı öp cadıyı yine cin gibi lale teyzesi gibi uyumadan geçiriyormu zamanı...:sm_cool:

merhaba hemşolarımmm naılsınız topıge arada ugruyorum kusura bakmayım hepinizi öptümm.. şekerlerrr

lale kız ne kaynatıyonuz newlife'ile..
yoksa siz komşumusunuz, bak kıskanır atlarım otobüse biliyorsun 1 saate ordayım..yerimseniben

dağçiçeğim,juliet,esmer güzeli günaydınlar kızlar hepinize kocaman öpücükler ben kaçıyorum işe.....

çok yakın değil evimiz geçen aylarda gittim ziyaretine tanıştık dünya tatlısı beklerim gel cadıcığım geldinde görüşebildik sanki burada valla gel beklerim öptüm

lale kız ne kaynatıyonuz newlife'ile..
yoksa siz komşumusunuz, bak kıskanır atlarım otobüse biliyorsun 1 saate ordayım..yerimseniben

dağçiçeğim,juliet,esmer güzeli günaydınlar kızlar hepinize kocaman öpücükler ben kaçıyorum işe.....

yaşayın kızlar, herkes burda
yaseminim senide görüyorum ,altdan bakıyon seni gidi seniiikaydirigubbakcemile5

teşekkürler kızlar..doğumumda 15 dk durup gitmişti..bu ikinci gelişi.oda Alanyada işi olduğundan geldi..bana özel bi durum değel yani..:)) ama olsun bebişi uyutuyo,tutuyo falan ,az da olsa rahatladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…