Yozgat///66

yaseminim bitanem ,seni tekrar burada görmek güzel,
telefonda en son konuştuğumuzda seni daha iyi gördüm,
canımsın sen daha iyi olucaksın,düşünmek ve kafaya takmak yok,:teselli:
senin sağlığın bizim için daha önemli ,dr dediği gibi dinlenme süresi geçtikten sonra ,meleğine takrar kavuşucaksın.
tatlım seni çok çok öpüyorum,:1hug:

kızlar çiçek ablanız bu aralar pek bir yoğun,merak edenler için yazıyorum.
malum benim kurslar başladı,haftanın 3 günü İngilizce kursuna gidiyorum. dün başladı daha ilk günden epeyi bişiler öğrendik..öğretmenimiz bayan ve Azerbaycanlıi yagşi yagşi diyip duruyor.:roflol:

selam hatunlar hepinize mutlu,huzurlu,farklı bir haftasonu diliyorum.yarın kardeşim gidiyor şimdiden sıkılmaya başladım hepinizi öpüyorum...

emoşum allah kavuştursun,kardeşine..
sıkılma bize takıl .
naren ablacım nerelerdesin,
asenacımla geçen gün telefonda görüştüm, çalışmaya tam gaz devam ediyor,canım yoğun olduğundan kk'ya pek giremi,,
lalecim keza öyle,,canınız sağolsun işiniz olsunda çalışın bacılarım benim..:1hug:

canım benim çok çok teşekkür ederim ....hayırlısı dedik hep canım hayırlsı böyleymiş ...desteğin için sonsuz teşekkürler....güzel dileklerin için kocaman AMİİİİİİİİİİİİİN :))):1hug:a.s.

emoşum çok sağol canım... kalbi durdu meleğimim onun için sonlandırdı dr um gebeliği canım....güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım :))a.s.

datlu gıymatlı hemşolarım benim.
günaydınlar alıyınıza,gızlar nerdesiniz kele vaaa,
anlaşılan sizlerde benim gibi çok yoğunsunuz..Şeniz

günaydın hepinize kızlar özelliklede sana dağçiçeğim...yeni geldim işe...açılamadım daha çalışmaya başlamadım...bu hafta sonu ılgaza gezi var ona gideceğiz eşimle çok güzel olacak inşallah...

yasemin canım yeni öğrendim daha.çok geçmiş olsun..Allah herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah..Ilgaz da da çok eğlenirsiniz inşallah hayatım..öpüyorumm

kızlar hepinize şimdiden hayırlı cumalarr diliyorummm öpüyorum sizi güzel hemşerilerim:)kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzeller,
Cumanız mübarek olsun....
birazdan spora gideceğim...
öğleden sonrada aşkıma hediye almak için çarşıya çıkıcam..:asigim:
ama ne alacağıma henüz karar veremedim..
amaannn günler bana yetmiyor..

yasemin canım yeni öğrendim daha.çok geçmiş olsun..Allah herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah..Ilgaz da da çok eğlenirsiniz inşallah hayatım..öpüyorumm

çiğdemciğim çok teşekkür ederim canım ...evet hayırlısı herşeyin...öpüyorum asyayı ve seni....

günaydın hepinize..cumanız mübarek olsun...canım benim senden güzel hediyemi olur enişteme :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…