Yozgat///66

yasemin ablammmm gözün aydın allah tamamına eriştirsin yavrunu kucağına almak naip etsin ve analı babalı mutlu yaşasın iştahına dikkat et bol hareket temiz hava ve stresten uzak dur öptüm hepinizi kızlar...

yasemin ablammmm gözün aydın allah tamamına eriştirsin yavrunu kucağına almak naip etsin ve analı babalı mutlu yaşasın iştahına dikkat et bol hareket temiz hava ve stresten uzak dur öptüm hepinizi kızlar...

lale bacım nasılsın ,hemen kaçıyormusun yoksa..Şeniz

Arkadaşlarım canlarım nasılsınız,iyimisiniz Allah hepinize iyilikler sağlıklar versin.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,anne adaylarına Allahım sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Yaseminciğim kendine dikkat et güzel kardeşim,boğazına dikkat et artık iki canlısına.s..
Dağçiçeğim teyze olacağız:teytey:,Yaseminin sence nesi olacak, tabiiiii önce sağlıklı olsunlar.
Bence ya kız yada oğlan olacak.sence?:roflol:
Hepinizi özlemle öpüyorum.:1hug:

Arkadaşlarım canlarım nasılsınız,iyimisiniz Allah hepinize iyilikler sağlıklar versin.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,anne adaylarına Allahım sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Yaseminciğim kendine dikkat et güzel kardeşim,boğazına dikkat et artık iki canlısına.s..
Dağçiçeğim teyze olacağız:teytey:,Yaseminin sence nesi olacak, tabiiiii önce sağlıklı olsunlar.
Bence ya kız yada oğlan olacak.sence?:roflol:
Hepinizi özlemle öpüyorum.:1hug:

asenacım ,bacım hoş geldin.Şeniz evet gözümüz aydın olsun teyze oluyoruz.:teytey:

yaseminim bidenem hamile:CüvCüv::utangac:,,
demekki sence kız yada erkek olacak.. :roflol:iyi tahmın akıllı kadınsın sen işini riske atmıyorsun..benim içime doğanı Yasemine söyledim.:utangac:
elbette öncelikle sağlıklı olsun.:emir_bebek:
öyle kurtulmak yok. başla bakalım ciciler örmeye teyzesi,ben başladım bilekaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar ,Şeniz
nerdesiniz kimseler uğramamış,,:uhm:
temizlik yapıyorum ev uçiiii,,,:teytey:
yaseminimmm hu hu nerdesin..
merak ettim sen buraları hiç boş bırakmazdın..:1hug:

ay inanmıyor kızlar nerdesiniz..:1shok: artık merak etmeye başladım:uhm:.. yoksa ilan vereceğim.. Yozgatın güzel kızları kaybolmuş ,gören bilen varsa insaniyet namına kk'yı arasın.. ödülde koya bilirim koymayada bilirim..:roflol:

aha bak kızlar bugünde yoklar..:uhm:
eh benden günah gitti,ilanı veriyorum,,
duyudk duymadık demeyin..
kk 'nın üyelerinden yozgatlı hemşerilerimi arıyorum ,
gören bilen varsa ,insaniyet namına kk haber versin.
Bulana, bin dönüm arsa, sulak bir yerde yoncalık ,üzümü bol olan bağ veriyorum..
hatta köyü bile satlığa çıkarıyorum,,yeterki bizim kızlar bulunsun..senağlama
her şey aklıma gelirdide burada yapa yalnız kala kalacağım heç aklıma gelmezdi,,senağlama
oy ben nidem nerelere gidem..senağlama

dağçiçeğim unuttunmu kız okullar tatil millet bunu fırsat bilip geziyor senin un kuru çocuklar evermelik oldu ...hemşo arıyon hala geziyolar bacım geziyolar....

günaydın torpaklarıma,,
bereketli huzurlu bir gün olsun hepinize..Şeniz

lalecim haklısın ya unutmuşum tatili,:1hug: sanki tatil olmasa çok giriyonda kk'ya..:mymeka::roflol:

günaydın ablacım nasılsın canım ya ben de 3 4 gündür yoktum nette eşim saolsun bana bırakmıyor

hepinize mutlu ve huzurlu günler diliyorum

günaydın bacılarım nasılsınız bakalım.benimde kardeşim geldi sorgundan.tatilin tadını çıkarıyoruz evde durduğumuz yok valla sizler neler yapıyorsunuz?hepinizi kocaman öpüyorummmm.

emoş ii degerlendir tatili az kaldı bitmesine ben de en cok okullar acılcak die üzülüorum evde yatmak gibisi yok valla

cumamesajah1.jpg

naren, emoş,kızlar sizleri sağ salim görmek çok güzelŞeniz merak ettim nerdesiniz diye,
affettim ikinizide,:teselli: geçerli mazeretiniz varmış,emoş ne mutlu sana kardeşinle hasret gideriyorsun.:1hug:

selam hatunlar hepinize mutlu,huzurlu,farklı bir haftasonu diliyorum.yarın kardeşim gidiyor şimdiden sıkılmaya başladım hepinizi öpüyorum...

günaydın hepinize kızlar...nasılsınız ...benden iyi diyeyim iyi olsun :(( geçen hafta yokum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...kürtaj oldum perşembe günü çok kötü günler geçirdim...ama allahıma şükür daha iyiyim bedenen ama ruhen berbatım...allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acı...öpüyorum hepinizi...

günaydın hepinize kızlar...nasılsınız ...benden iyi diyeyim iyi olsun :(( geçen hafta yokum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...kürtaj oldum perşembe günü çok kötü günler geçirdim...ama allahıma şükür daha iyiyim bedenen ama ruhen berbatım...allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acı...öpüyorum hepinizi...

ay inanmıyorum yaseminciğim çokk geçmiş olsun.bende sen gelmeyince günlerin zor geçiyor sandım.çok üzüldüm ya niye kürtaj oldun hayırdır canım bebek gelişmesinde sorunlar mı oldu.üzülme canım rabbim en yakın zamanda sağlıklı,hayırlı bir bebek nasip etsin.

Back