Yozgat///66

Kızlar günaydınlar,Şeniz
iki gündür evde net bağlantısı yoktu,,sıkıntıdan patladımm
naren senin bebişinde hayırlı olsun ablacım..Maşallah bu yıl iki tane minik Yozgatlı geliyor.:teytey:
Babana ait olan köy evini yolumuz düşerse görmek isterim..biz naren'in arkadaşlarıyız dersek bizi tanırmı,,:roflol:
tatilde Memlekete gidince Yozgat'tan geçmiyoruz,Bir Yozgatlı olarak memleketini çok az görüyorum..

ayyy inanmıyorum yasemin çok şükür sende bebekli oldun.gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin.bulantın falan varmı tatlım?

canım çok teşekkür ederim emoşum ...cümlemizinkini sağsağlim kucagımıza almayı nasip etsin rabbim..evet var canım bulantılarım ama çok yoğun değil allahtan...

dağçiçeğim sen benim bitanemsin ya...eşim ve kendi adıma sana sonsuz teşekkür ediyorum tatlım :)) tabi teyzoşumuzsun sen bizim, yavrumun antalyada 2 tane teyzoşu var....canım kıyamam sana örgü için ne kadar duygulandım anlatamam canım arkadaşım seni çok seviyorum güzel kalpli meleğim benim :))))

narenciğim seninde meleğin hayırlı olsun sağsağlim kucağına alırsın inşallah canım...maşallah 19 haftalık olmuş rabbim nazarlardan saklasın :)))

:1hug::1hug::CüvCüv::1hug::ecrin_bebek:

selam bende yozgatlı sayılırım eşim yozgat boğazlıyanlı bizde beş sene önce yozgat sarıkayadan buraya yalovaya geldik memleketi çok özledik bu sene yazında gidemedik.beni yalnız bırakmayın hemşerilerim:içelim:

slm tatlişlerrrrrrrr
kaydirigubbakcemile5sevgisizkelebek nerdesin sen..

fazo hoş geldin..a.s.
bizler hep burdayız yeterki sen bizi bırakma..:enbuyukkk:

selam hepinize yozgatımın güzel insanları...nasılsınız bakalım benden iyilik daha doğrusu bizden:)))) artık 2 kişiyim çünkü...topiğimize bebek geliyor inşallah...öpüyoruz hepinizi teyzeleri :))))

Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allah sizede, bebişede uzun ömürler ve bol bol mutlu,sağlıklı günler nasip etsin.

günaydın hepinize kızlar...nasılsınız bakalım benden iyilik...iyiyiz aallaha şükür ama iştahsızlık başladı sabah yumurtamı yerken bile ağzımda büyüdü bu sabah ( yemeyincede üzülüyorum..3 aydan sonra düzelir inşallah...öpüyoruz hepinizi teyzeleri :)))

merhabalar bende bir yozgatlı olarak aranıza yeni katıldım.bebeği olacak arkadasıma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin diyorum.benimde bir kızım var,11 aylık.dünyanın en güzel duygusu annelik...Allah herkese nasip etsin:)

canım hoşgeldin aramıza, güzel dileklerin için çok mersi...allah seninde kızını bağışlasın güle güle büyüt canım..öpüyorum kızını ve seni...:CüvCüv::1hug:

hemşerim hoş geldin...Allah bağışlasın yavrunu..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…