Yozgat///66

Bende Yozgatlıyım arkadaşlaarrrr. Ankarada oturuyorum ama sürekli memlekete gider gelirim.Burada hemşerilerimi görünce bi mutlu oldum ki:teytey:

Hoşgeldin bacım.Bende Ankara'da oturuyorum.
Dağçiçeğim hayırdır ne kontrolü var ciğerim,gezmelerdende geri kalmıyosun ya beni çatlatacaksın
Yaseminciğim canım nasılsın,inşallah herşey yolundadır.
Emoş,Lale ve diğer topraklarım hepinize sevgilera.s.

günaydın canım benim hayırdır ne kontrolü..iyisin değil mi bir problem yok...gez canım gez benim içinde gez :))))))))))

fıstıklarım benimm yerim ben sizi yerim:teselli:..beni merak etmişler..
varizle ilgili rutin kontrollerim vardı.. iyim şkr...
sizlerde iyisiniz inş..Şeniz

dağçiçeğim çok geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak lazımsın sen bize :))))

sarmısağı bol tüket dağçiçeğim varise iyi gelir geçmiş olsun gerçi sen gezeceğim diye yemenya neyse...yasemin,asena,negatem ve tüm hemşehrilerim kocaman sevgiler kendinize iyi bakın emi...

dağçiçeğim çok geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak lazımsın sen bize :))))
bidenem çok teşekkür ederim..Şeniz
sarmısağı bol tüket dağçiçeğim varise iyi gelir geçmiş olsun gerçi sen gezeceğim diye yemenya neyse...yasemin,asena,negatem ve tüm hemşehrilerim kocaman sevgiler kendinize iyi bakın emi...

lalecim tiyoyu aldım.. enişten pek razı gelmez ama neyse sağlık için demiyerimseniben

msn'ye gelsene müsaitsen..

canlarım nasılsınız bakalım hepinizi iyi gördüm dün kaynanamları memlekete uğurladık.yarında kızkardeşim gelecek yine sorgundan.dağ çiçeğim,asena,lale,yasemin,kelebekim,guggulu,negatem ve diğerleri hepinize sağlıklar diliyorum güzel ablalarım benim.ya bu bir selam verip unutanlar arada bir uğrayın kızlar.topiğimizi çok boşluyoruz ama....

Herkese selamlar.Kızlar bizim oralar baya bi soğukmuş anneannem geldide dün memleketten.Şöyle güzel bi çullatma yedik desem hepiniz biliyosunuzdur inşallah çullatmayıyerimseniben Bugüne kadar sorduğum herkesten hiç duymadım yanıtını aldımda.

Dağ çiçeğim rahatsızsız sanırım bende geçmiş olsun diyorum varis kolay tedavi edilen bi hastalık annem ve teyzem neredeyse ileri seviyeydi ama çok kolay kurtuldular ve şu anda çok rahatlar.İnşallah sende en kısa zamanda iyileşirsin.

negatem.. güzel dileklerin için çok teşekkürler hemşom.a.s.

ama çullatma nedir ,affına sığınarak ben bilemedim kele.. biraz tarif edermisin..cokacimcoookgüzel bişidir eminim tarifini verde hemen gidip yapayım :roflol:

Annem biliyor tarifini ben henüz bu konularda beceriksizim.Bildiğim kadarıyla anlatıyım.Unu kavuruyosun bolca yağ ekliyosun garip bi kıvamı oluyor.Birazda su ekliyosun.Yanında hindi etini kızartıyorsun ikisini birlikte yiyosun.Hindi yoksa tavukta olur tabi .Anlatamadım tam olarak ama bi ara annemden ayrıntılı öğrenebilirim.Acayip canım çekti cokacimcoook Olmadı bi gün yapar annem toplanırız hep beraber yeriz vallahihoyyyt

sorgunlu musun emoşumdelikafadulden

kızlar ben aslen sorgunluyum temrezli köyünden babam annemde kodallı köyünden

yimpaşın oradaki köy evini görmüşsünüzdür daha dogrusu köy odası o köy evi babamgilin işte
ay utandım bak şimdi :))

Ben Yozgatı çok bilmem saat kulesi ,çapanoğlu camii, lise caddesini,Yimpaşı bide Mc Davutu biliyorum.Zaten geriye bişey kalmadı galiba:1rolleyes: Yerköylüyüm bende arkadaşlar.Var mı Yerköylü acep ?.

selam hepinize yozgatımın güzel insanları...nasılsınız bakalım benden iyilik daha doğrusu bizden:)))) artık 2 kişiyim çünkü...topiğimize bebek geliyor inşallah...öpüyoruz hepinizi teyzeleri :))))

narenciğim sorgunluyum canım.ailelerimiz orda bende sık sık gidiyorum.yimpaşın ordaki köy evinde çok çay içtik.demek babanın bilseydim para vermezdim kız:))elazığda halamın kızı oturuyor oda sorgunlu...bu arada kodallı dediğin kodallı çiftliğimi?

selam hepinize yozgatımın güzel insanları...nasılsınız bakalım benden iyilik daha doğrusu bizden:)))) artık 2 kişiyim çünkü...topiğimize bebek geliyor inşallah...öpüyoruz hepinizi teyzeleri :))))

ayyy inanmıyorum yasemin çok şükür sende bebekli oldun.gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin.bulantın falan varmı tatlım?

yok bitanem kodallı demek kodallı ciftliğini de bilion :))
ordada babannem oturuyordu 9 sene kadar önce hoş şimdi istanbuldalar

köy evini hibe etmişler babamgil yimpaşa onlarda kültürümüzü tanıtıyorlae bence cok güzel değil mi

ay ben elazıgın içinde değilim emoş ya bi tane ilçesindeyiz senin halanın kızı merkezde mi

canım benim hala kızı merkezde eşi mobilyacı ama tam neresinde bilmiyorum.senin ailendemi sorgunda neresinde?belki tanıdık çıkarız sorgunu genelde tanırım canım...

negatem ilk defa duydum,nasıl Yozgatlıysak demi,,:roflol:

Yaseminim bidenem,,Mutlu haberi burada paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyordum.. güzelim seni ve eşini tebrik ediyorum sağlıklı ,mutlu bir bebek olsun inş:ecrin_bebek:,,Allahım sevincimi anlatamam teyze oluyorum...:ecrin_bebek:
yasemin yigenime ciciler örmeye başladım desem.. inanırmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…