Bende Yozgatlıyım arkadaşlaarrrr. Ankarada oturuyorum ama sürekli memlekete gider gelirim.Burada hemşerilerimi görünce bi mutlu oldum ki:teytey:
günaydın canım benim hayırdır ne kontrolü..iyisin değil mi bir problem yok...gez canım gez benim içinde gez :))))))))))
Hoşgeldin bacım.Bende Ankara'da oturuyorum.
Dağçiçeğim hayırdır ne kontrolü var ciğerim,gezmelerdende geri kalmıyosun ya beni çatlatacaksın
Yaseminciğim canım nasılsın,inşallah herşey yolundadır.
Emoş,Lale ve diğer topraklarım hepinize sevgilera.s.
bidenem çok teşekkür ederim..Şenizdağçiçeğim çok geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak lazımsın sen bize :))))
sarmısağı bol tüket dağçiçeğim varise iyi gelir geçmiş olsun gerçi sen gezeceğim diye yemenya neyse...yasemin,asena,negatem ve tüm hemşehrilerim kocaman sevgiler kendinize iyi bakın emi...
Herkese selamlar.Kızlar bizim oralar baya bi soğukmuş anneannem geldide dün memleketten.Şöyle güzel bi çullatma yedik desem hepiniz biliyosunuzdur inşallah çullatmayıyerimseniben Bugüne kadar sorduğum herkesten hiç duymadım yanıtını aldımda.
Dağ çiçeğim rahatsızsız sanırım bende geçmiş olsun diyorum varis kolay tedavi edilen bi hastalık annem ve teyzem neredeyse ileri seviyeydi ama çok kolay kurtuldular ve şu anda çok rahatlar.İnşallah sende en kısa zamanda iyileşirsin.
canlarım nasılsınız bakalım hepinizi iyi gördüm dün kaynanamları memlekete uğurladık.yarında kızkardeşim gelecek yine sorgundan.dağ çiçeğim,asena,lale,yasemin,kelebekim,guggulu,negatem ve diğerleri hepinize sağlıklar diliyorum güzel ablalarım benim.ya bu bir selam verip unutanlar arada bir uğrayın kızlar.topiğimizi çok boşluyoruz ama....
kızlar ben aslen sorgunluyum temrezli köyünden babam annemde kodallı köyünden
yimpaşın oradaki köy evini görmüşsünüzdür daha dogrusu köy odası o köy evi babamgilin işte
ay utandım bak şimdi :))
selam hepinize yozgatımın güzel insanları...nasılsınız bakalım benden iyilik daha doğrusu bizden:)))) artık 2 kişiyim çünkü...topiğimize bebek geliyor inşallah...öpüyoruz hepinizi teyzeleri :))))
narenciğim sorgunluyum canım.ailelerimiz orda bende sık sık gidiyorum.yimpaşın ordaki köy evinde çok çay içtik.demek babanın bilseydim para vermezdim kız:))elazığda halamın kızı oturuyor oda sorgunlu...bu arada kodallı dediğin kodallı çiftliğimi?
yok bitanem kodallı demek kodallı ciftliğini de bilion :))
ordada babannem oturuyordu 9 sene kadar önce hoş şimdi istanbuldalar
köy evini hibe etmişler babamgil yimpaşa onlarda kültürümüzü tanıtıyorlae bence cok güzel değil mi
ay ben elazıgın içinde değilim emoş ya bi tane ilçesindeyiz senin halanın kızı merkezde mi
negatem ilk defa duydum,nasıl Yozgatlıysak demi,,:roflol:Annem biliyor tarifini ben henüz bu konularda beceriksizim.Bildiğim kadarıyla anlatıyım.Unu kavuruyosun bolca yağ ekliyosun garip bi kıvamı oluyor.Birazda su ekliyosun.Yanında hindi etini kızartıyorsun ikisini birlikte yiyosun.Hindi yoksa tavukta olur tabi .Anlatamadım tam olarak ama bi ara annemden ayrıntılı öğrenebilirim.Acayip canım çekti cokacimcoook Olmadı bi gün yapar annem toplanırız hep beraber yeriz vallahihoyyyt
selam hepinize yozgatımın güzel insanları...nasılsınız bakalım benden iyilik daha doğrusu bizden:)))) artık 2 kişiyim çünkü...topiğimize bebek geliyor inşallah...öpüyoruz hepinizi teyzeleri :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?