elleham ki yatıyonuz daha. pireeeeeeeeeeeeeeeeee hadi gız galhın galen
yasemin sağol canım dağçiçeğiç gıss ne diyon sen öyle top top et olsunda ne demek zaten aldım başımı gidiyom sen maşallah çıta gibisin öyle bi derdin yok ben sana vereyim acighte sen uğraş lımbır lımbır etlerle he den bacummmmmmmmmmmmmmm
lalecim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.. müsayit olunca telden çaldırırım bu aralar çocuklardan akşamları pc'de bana sıra gelmiyor ben seni ararım canısı çok teşekkür ederim..dağçiçeğim ben istediğin üründen kullanıyorum
bunlar havada uçuşan askıda kalan tozları içerisine alıyor ayrıca derin dövücüsü var haftada bir kez onu kullanırsan astıma bronşite neden olan bakterilerden bir nevi korunmuş oluyorsun bunların işlevi birkaç tane değil sakın yabancı marka almayı deneme yedek parça sorunu yok densade çok pahalıya mal oluyor yıkama makineside fena değil fakat bazı marklardan iyi diyemem zaten yıkamaya inan gerek kalmıyo bu üründen kullanınca derinden temizliyor çünkü ben sana yardımcı olabilirim daha fazla bilgi için msn ye gelince çaldır beni ben bu ürünün pazarlamasını yaptım yıllarca
Bende Yozgatlıyım arkadaşlaarrrr. Ankarada oturuyorum ama sürekli memlekete gider gelirim.Burada hemşerilerimi görünce bi mutlu oldum ki:teytey:
Günaydınlar olsun dünya güzeli hemşolarıma...Şeniz
bu gün öğleden sonra hastanede kontrolum var beni merak edenler için söliim dedim, bide yetiştire bilirsem gezmelere gideceyim beya..şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?