Yozgat///66

elleham ki yatıyonuz daha. pireeeeeeeeeeeeeeeeee hadi gız galhın galen

potasyum erkencisin bakıyorumda .hemen kaçmışın ama..
günaydınlar hemşolarıma...kaydirigubbakcemile2
lalecim.. çok teşekkür ederim..:1hug:
newlife merhaba bebişin nasıl..:ecrin_bebek:
petican kk buluşmaları oluyor eğer takip edersen İstanbul buluşmalarına katıl biz olamasakta yüreğimiz seninle..:1hug:
nisyl, canım seninde aşureni Allah kabul etsin..

hepinize hayırlı günler arkadaşlar sevdiklerinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Aslen Yozgatlıyım ben de...a.s.
Nörüyonuz gadalarını aldıklarım??

wıyh kele bönn begh iyice geçti yozgatlı bi hemşom var arabaşı yapamıyorum deyince yapmış sağolsun davet etti valla bir yuttum bir yuttum hala kıpırdayamıyorum yerimden 2 yıldır yutmamıştım

günaydın hepinize kızlar..okudum ben yokken yazılanları iyi olmanıza sevindim...arabaşılar yutulmuş aşureler yenmiş...afiyet olsun bal şeker olsun hemşolarıma.....

Günaydın kızlarrrr..
Güzel bir hafta sonu geçirdim.. bol bol dinlendim misafir ağırladım gezmelere gittim.. umarım sizlerinde hafta sonunuz güzel geçmiştir..

ocean hoş geldiniz..a.s.
lalecim ,demekki arabaşı yuttun, afıyet olsun yarasınn top top et olsun..:roflol:
yaseminim bidenem nasılsın şekerim :1hug:Şeniz

yasemin sağol canım dağçiçeğiç gıss ne diyon sen öyle top top et olsunda ne demek zaten aldım başımı gidiyom sen maşallah çıta gibisin öyle bi derdin yok ben sana vereyim acighte sen uğraş lımbır lımbır etlerle he den bacummmmmmmmmmmmmmm

:roflol::roflol::roflol:Şeniz

dağçiçeğim ben istediğin üründen kullanıyorum
bunlar havada uçuşan askıda kalan tozları içerisine alıyor ayrıca derin dövücüsü var haftada bir kez onu kullanırsan astıma bronşite neden olan bakterilerden bir nevi korunmuş oluyorsun bunların işlevi birkaç tane değil sakın yabancı marka almayı deneme yedek parça sorunu yok densade çok pahalıya mal oluyor yıkama makineside fena değil fakat bazı marklardan iyi diyemem zaten yıkamaya inan gerek kalmıyo bu üründen kullanınca derinden temizliyor çünkü ben sana yardımcı olabilirim daha fazla bilgi için msn ye gelince çaldır beni ben bu ürünün pazarlamasını yaptım yıllarca

Bende Yozgatlıyım arkadaşlaarrrr. Ankarada oturuyorum ama sürekli memlekete gider gelirim.Burada hemşerilerimi görünce bi mutlu oldum ki:teytey:

negatem hoşgeldin bacım bende ankarada doğdum büyüdüm ama yozgatlıyım umarım burada iyi vakit geçirirsin birbirinden canayakın hemşehrilerimizi tanımak ve memleketimizin özelliklerini burada zaman zaman yadetmek inan iyi geliyor....

lalecim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.. müsayit olunca telden çaldırırım bu aralar çocuklardan akşamları pc'de bana sıra gelmiyor ben seni ararım canısı çok teşekkür ederim..
Bende Yozgatlıyım arkadaşlaarrrr. Ankarada oturuyorum ama sürekli memlekete gider gelirim.Burada hemşerilerimi görünce bi mutlu oldum ki:teytey:

negatem hoş geldiniz.. a.s.umarım burada hep birlikte güzel ,kaliteli vakitler geçiririz.. avatarın çok ilginç..:1shok:

Günaydınlar olsun dünya güzeli hemşolarıma...Şeniz
bu gün öğleden sonra hastanede kontrolum var beni merak edenler için söliim dedim, bide yetiştire bilirsem gezmelere gideceyim beya..şakkıdı

Günaydınlar olsun dünya güzeli hemşolarıma...Şeniz
bu gün öğleden sonra hastanede kontrolum var beni merak edenler için söliim dedim, bide yetiştire bilirsem gezmelere gideceyim beya..şakkıdı

günaydın canım benim hayırdır ne kontrolü..iyisin değil mi bir problem yok...gez canım gez benim içinde gez :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…