Yozgat///66

betican hoş geldin.a.s.
Anlaşılan eniştemiz Yozgatlı değil..yerimseniben

Hoşbulduk.

Evet enişte Yozgat'lı değil, Giresun Şebinkarahisar'lıdır. Ve onlara göre karısının memleketine erkek adam gitmez, kadın kocasının memleketine gider.

Ağır abiler ya....:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Günaydınlar. topraklarıma...a.s.
canlar nasılsınız keyfler nasıl..yerimseniben
yeseminim ,emoşum.ve diğer arkadaşlar , nerdesiniz kızlar...:uhm:

zaten en güzeli beraber olmak çok eyleniriz güleriz eniştem şov yapar 3 tane üst üste yutar.ben antalyaya yılda ikikere gelirim eşimin ailesi oraya taşındı 20 yıl olmuştur ziyarete geliriz bilirim yani bir haftatan gelicez yine ama çok soguk oluyo onlarda kalo.yol klima var bizim buralar soguk ama evimiz sıcacık:tomato:
Ne kadar güzel, tatile Antalya'ya gelmek, ama sen yine de evim evim güzel evim diyorsun ..
hassasiyetini anlıyorum.. bende Yozgat'a k.. validemlerin yanına gidince evimi çok özlüyorum..:teselli:

Hoşbulduk.

Evet enişte Yozgat'lı değil, Giresun Şebinkarahisar'lıdır. Ve onlara göre karısının memleketine erkek adam gitmez, kadın kocasının memleketine gider.

Ağır abiler ya....:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ağır abi he :roflol::roflol:oh eniştenin canına değsin, bizde Yozgatlı kızlar burda buluşuruz.. canım merak etme biz sana Yozgatı aratmayız..:1hug:a.s.

arabaşı kış geldiya artık her hafta bir akraba yapıyo gidiyoruz walla bir kaşık yutmadım daha ama çorbasına bayılırım eşimde sevmez o yüzden hiç dökmedim ama bilirim

canım benim ailem konyada yaşıyor eşimde konyalı
güya konyadakiler arabaşı biliorlar ama sadece corbasını içioz diolar hamurunu yutmuolar bende sadece ailemle yutabiliorum eşimin ailesi bilmiyor zaten burda bilen hiç yok
insan yozgatlı biri olsun beraber arabaşı cekelim istiyor ama tek başına tadı cıkmıyorki hiç

bu arada arabaşıyla ilgili bi mani benden size
arabaşı
,yaparsanız tavşandan geliriz akşamdan
yaparsanız hindiden geliriz ikindiden
yaparsanız tavuktan gelemeyiz soguktan

gerci ben tavsan etli olanı yemedim de av etiyle bambaşka oluyor
bu haftasonu eşim benm için keklik getircek
ahhh annem gitmeseydide keklikle içseydik yaaaa:(mirmirmirmir

canım benim ailem konyada yaşıyor eşimde konyalı
güya konyadakiler arabaşı biliorlar ama sadece corbasını içioz diolar hamurunu yutmuolar bende sadece ailemle yutabiliorum eşimin ailesi bilmiyor zaten burda bilen hiç yok
insan yozgatlı biri olsun beraber arabaşı cekelim istiyor ama tek başına tadı cıkmıyorki hiç

bu arada arabaşıyla ilgili bi mani benden size
arabaşı
,yaparsanız tavşandan geliriz akşamdan
yaparsanız hindiden geliriz ikindiden
yaparsanız tavuktan gelemeyiz soguktan

gerci ben tavsan etli olanı yemedim de av etiyle bambaşka oluyor
bu haftasonu eşim benm için keklik getircek
ahhh annem gitmeseydide keklikle içseydik yaaaa:(mirmirmirmir

naren mani çok güzel,,ee Bir Yozgatlı olarak bunu ezberlemeli,,

selaaam canlarım nasılsınız memleketten kaynanamlar geldi uzun zamandır uğrayamadım.
yeni gelen bacılar hoşeldiniz ayy ne güzel çoğalıyoruz yaa:)) şuan bizim evde 5 tepsi arabaşı var kaynanamla yaptık dün akşam yozgatlı arkadaşlara yaptık dağ çiçeğim dediğin gibi arkadaşlarla yutunca bir başka oluyor.bu akşamda sizi bekliyom hadi bizde toplaşak kızlar.tavuktan yaptık diye soğuktan gelemiycenizmi yoksa:(((

günaydın hepinize kızlar...3 gündür eğitimdeydim onun için yoktum ...bir sürü iş var beni bekliyor :(((öpüyorum hepinizi....

bennur76ccumalq6lf0bu2yp7.jpg

asureqb1.jpg

Aşure'ye buyurmazmısınız..yerimsenibenmisafirlerim var bu gün ,,öğleden sonra yokum.. hani bir maniniz yoksa beklerim..a.s.

dağçiçeğim allah kabul etsin aşuren begh güzel olmuş ellerine sağlık bacım,pek çok arkadaş gelmiş hoşgelmişler hepinize kucak dolusu selamlar.....

Teşekürler. Valla çok güzel olur.Hatta sadece burada buluşmasak da olur. Böyle İstanbul'da bir yerlerde çocuklarla bulaşabilip , tanışabileceğimiz bir yerler olsa çok sevinirim...

geçen sene gittim en son YOZGATIMA...8 senedir gitmiyodum..3 aylıkda hamileydim..eşimde görmüş oldu memleketimi..ama özledim be yaa...lise caddesinde cirit atasım var hala :))

Back