Efenim Günaydınlar,,,, akşama yemeğe misafirlerim var.. dünden bir kısım yemeklerimi halletim. az evvelde tatlı olarak profiterol yaptım fırında soğumayı bekliyor..ve birazdan kahve içmeye arkadaşım gelecek.. öğleden sonrada yasin toplantısına gideceğim..yani bu gün beni özleyin anacımmm.canlarım Cumanız mübarek olsun..
yasemincim erkencisin:teselli:Şeniz
Günaydın arkadaşlar..
kızlar nerdesiniz.. asena ,lale.ve diğer arkadaşlar....işlerinizin yoğunluğundan olsa gerek bizi unuttunuz..canlarım benim siz çalışın yeterki biliyorumki hep yüreğinizin bir yanı bizlerle.. Şeniz
naren hoş geldin.. her zaman bekleriz..sende bizim gibi şen şakrak birine benziyorsun..yerimsenibenkızlar nasılsınız ben yozgatta değilim ama aslımı hiç bi zaman inkar etmem bazıları gibi yozgat yiğidin harman oldugu yer hala kelimelerini örfünü adetini kullanırız ailecek
seviyorum iyiki yozgatlıyım ya:)))
ha bu arada gecn biri bişi anlatmıştı sizlede paylaşayım
2 yozgatlı bir araya gelirse ne olur
4 nörüyon olur:)
-nörüyon?
-nörüyüm.... sen nörüyon?
-ben de nörüyüm ...:)))
gecmiş olsun dag çiçeğim en kısa zamanda sorunun hallolur inşallah canm
heyooo bende yozgatlıyım bendeeeeeee bu kadar yozgatlıyı bı arada gormek ne guzelmıs ya bıkere daha gurur duydum memleketımle
hihoyyyt heytbende yozgatlıyım :teytey:
Merhabalar,
Ben de YOZGAT'lıyım.Yani babam Yozgat'lı. Biz İstanbul'da yaşıyoruz. Ama babamın bütün akrabaları orada.Ben en son 16 yaşlarımda gitmiştim. Çok özledim oraları, inanın eşimin gideceğini bilsem, bir dakika bile durmam burda.
arabaşı kış geldiya artık her hafta bir akraba yapıyo gidiyoruz walla bir kaşık yutmadım daha ama çorbasına bayılırım eşimde sevmez o yüzden hiç dökmedim ama bilirim
niseyl.burada kar yağmaz ama her yağmur yağdığında 15 günde bir yapıyorum diye bilirin.. eşim ve çocuklar çok severek yutuyoruz..ama en güzelide arkadaşlarla yutulan arabaşıdır.. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?