Yozgat///66

ayyy aman allahım bu kadınla tanışmak istiyorum belki beni öğlene kadar uyutan bu uyuşukluktan kurtarır yaa bu ne hız yaa.her zaman böyle olmak istemişimdir.ama nerdeee.çok tembelim ben ya niye acaba.
hepinizin cuması mübarek olsun.

İyi akşamalar arkadaşlarım,nasılsınız?ben çok şükür iyiyim.Dağçiçeğim hiç unutulurmusunuz canlarım,ciğerlerim gündüz salondayım ya pek fırsatım olmuyor,akşamlarıda fazla giremiyorum.Yüreğimin bir yanı değil yüreğimin hepsi sizlerle sizleri çok seviyorum.a.s.:1hug:

iyi geceler kızlar.. sabahdan beri mutfaktayım.. dün oğlum geldi arkadaşı ile..her zamanki gibi mutfağa bi girdim inanın az evvel çıktım .delikafadulden
emoşum ,merak etme senin yaşında iken bende mız mızdım, ama şimdi çocuklar büyüyünce istekleri bitmiyorki ,ütüleri, çamaşırları .yemekleri derken istesende yan gelip yatamıyorsun yada uyuşukluk yapamıyorsun ,yinede canları sağlsun.Şeniz
asenacım bacım .nasılsın geçen gün seni aradım ulaşılamadı ..sesini duyayım dedim.. canım çektide..:1hug:Şeniz

kızlar nasılsınız ben yozgatta değilim ama aslımı hiç bi zaman inkar etmem bazıları gibi yozgat yiğidin harman oldugu yer hala kelimelerini örfünü adetini kullanırız ailecek
seviyorum iyiki yozgatlıyım ya:)))

ha bu arada gecn biri bişi anlatmıştı sizlede paylaşayım
2 yozgatlı bir araya gelirse ne olur
4 nörüyon olur:)
-nörüyon?
-nörüyüm.... sen nörüyon?
-ben de nörüyüm ...:)))

naren hoş geldin.. her zaman bekleriz..sende bizim gibi şen şakrak birine benziyorsun..yerimseniben
ha bu arada gecn biri bişi anlatmıştı sizlede paylaşayım
2 yozgatlı bir araya gelirse ne olur
4 nörüyon olur:)
-nörüyon?
-nörüyüm.... sen nörüyon?
-ben de nörüyüm ...:)))

:roflol::roflol:

Arkadaşlar günaydın...Şeniz
yuvanızdan mutluluk bedeninizden sağlık eksilmesin..
ben birazdan hastaneye gideceğim, variz tedavisi için kılcal damarlarıma ilaç enjekte edecekler, 5 yıldır yaptırıyorum kesin çözüm olmuyor bende ki genetik..3 gün boyunca bacağım sargıda .kalacak sürekli uzatmalıyım yani canlarım yan gelip yatacağım..:roflol:

gecmiş olsun dag çiçeğim en kısa zamanda sorunun hallolur inşallah canm

teşekkür ederim narencim..
Elazığ güzel bir yer daha önce 6 yıl Malatya'da kaldık eşimin görevi nedeni ile.. harputa çok çıktık. arab baba turbesi ve diğerleri çok güzel şehrimiz ne kadar şanslısın orada yaşadığın için..a.s.

heyooo bende yozgatlıyım bendeeeeeee bu kadar yozgatlıyı bı arada gormek ne guzelmıs ya bıkere daha gurur duydum memleketımle

naren. biz Yozgatlı kızlar zaman zaman burada arabaşı partisi yaparız.. Anneninki kadar lezzetli olmasada fena sayılmaz..

Merhabalar,

Ben de YOZGAT'lıyım.Yani babam Yozgat'lı. Biz İstanbul'da yaşıyoruz. Ama babamın bütün akrabaları orada.Ben en son 16 yaşlarımda gitmiştim. Çok özledim oraları, inanın eşimin gideceğini bilsem, bir dakika bile durmam burda.

betican hoş geldin.a.s.
Anlaşılan eniştemiz Yozgatlı değil..yerimseniben

arabaşı kış geldiya artık her hafta bir akraba yapıyo gidiyoruz walla bir kaşık yutmadım daha ama çorbasına bayılırım eşimde sevmez o yüzden hiç dökmedim ama bilirim

arabaşı kış geldiya artık her hafta bir akraba yapıyo gidiyoruz walla bir kaşık yutmadım daha ama çorbasına bayılırım eşimde sevmez o yüzden hiç dökmedim ama bilirim

niseyl.burada kar yağmaz ama her yağmur yağdığında 15 günde bir yapıyorum diye bilirin.. eşim ve çocuklar çok severek yutuyoruz..ama en güzelide arkadaşlarla yutulan arabaşıdır.. cokacimcoook

niseyl.burada kar yağmaz ama her yağmur yağdığında 15 günde bir yapıyorum diye bilirin.. eşim ve çocuklar çok severek yutuyoruz..ama en güzelide arkadaşlarla yutulan arabaşıdır.. cokacimcoook

zaten en güzeli beraber olmak çok eyleniriz güleriz eniştem şov yapar 3 tane üst üste yutar.ben antalyaya yılda ikikere gelirim eşimin ailesi oraya taşındı 20 yıl olmuştur ziyarete geliriz bilirim yani bir haftatan gelicez yine ama çok soguk oluyo onlarda kalo.yol klima var bizim buralar soguk ama evimiz sıcacık:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…