- 2 Ağustos 2008
- 74
- 0
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
evimin balkonundan ,yaşadığım yeri çektim yani lojmanlarımız..
![]()
ah canım bacım bende sizi çok özledim tatilim okadar yoğun geçtiki annemlerde nete bile giremedim.önceden hiç beğenmediğim memleketimden şimdi zor ayrılıyorum valla.eşim götürmese hiç niyetim yok gitmeye:)
canım sen nasılsın senin nasıl geçtiyor günlerin?herkese hayırlı cumalar canlarım...
Benı de aranıza aLınn bende yozqatta doqdum :ecrin_bebek: ama antaLyada yasıyorumkısmetse 2 hafta sonra yozqata qidicem anneannemın yanına :sm_cool:
selam yozgatlilar bende yozgatliyim sorgun ama alamanyada yasiyorum.nasilsiniz kizlar
ahhhhhhhhh ah ablam o en sondakı apartmanın bıtısıgınde 5.katındada bız oturuyoduk en guzel anılarımın gectıgı yer vay be ne guzel oldu ama sımdı
geliyorum ablam ama arkadaslarım gıttı hep o basketbol sahasında az terlememıstık meryem ablam var orda sanrım aynı yerdesınız polis onu zıyarete gelırım bazen ama bu sıralar cok yogunuz gelemıyorum yanından gecerken ıc cekıyorum kademenın ıcındekı su deposuna tırmanırdık bekcı abıler bagırırdı ının asagı duseceksınız dıye bız dururmuyuz macera aksıyon pesınde tırmanırdık en tepeye su damları ordan bı de ustune ıslanırdık.lojmanda buyumek cok guzel ya.aman ablam dıkkkat et lojmanda dedıkodu cok olur sen becerıklı hamaratsın bı de cekemeyenıın cok olur kımseye fırsat verme gercı sen benden daha ıyı bılırsın ben hatırlatmak ıstedım.toprağımı kimse üzmesin güzin ablam (yozgat tabırıyle guzun ablam :))))
vaybe sen ne yaramazmışın öyle :1shok:nasıl çıktını su deposunun üzerine :1shok:
canım ablasınıda düşünürmüş..:1hug: haklısın burda felaket dedi kodu oluyor.. bende o yüzden komşularıma mesafeliyim.. sürekli faliyet halindeyim zaten..a.s.
merdıvenlerı ar ya ablacım ordan cıkıyoduk o gene masum yaramazlıgımızdı buyuduk akıllandık ama.dusunurum tabı ablam burda gurbette bırbırımızı dusunmeyecegızde kımı dusunecegız.en guzelını yapıosn ablacım cok sıkı fıkı olunca kendını gelıstıremıyo ınsan dedıkodu kazanına bı de kendı yorumunu katıyosun ama mesafelı davranınca kendını gelıstırıyo ınsan.sen faalıyetlere tam gaz devam et ablam yozgatlıma faallık yakısır verene gurbanlar oldugum