canım ya ben gitmeden yazdım ben gidiyom ordakilerle buluşak dedim kimseden ses çıkmadı.çokda isterdim.neyse birdahaki sefere inşallah
.arabaşı hamurunu ben göz kararı yapıyorum canım tencerde kaynayan suya başka bir kapta incelttiğim hamur ve su karışımını yavaş yavaş döküyorum kaşık içinde zor dönecek hale gelene kadar un katıyorum.sonra mikserle çırpıyorum topaklanma olmuyo.10 dk fokurdadıktan sonra ıslanmış tepsilere döküyorum.ölçü olsa daha iyi olurdu ama ben rastgele yaparım güzel tutar. bi tutam tuz at ok
günaydın arkadaşlar. yeni yılınız sizlere ailenize, miletimize, dünyamıza sağlık huzur, mutluluk ve bol para getirsin. bitsin artık şu krizler canımmmm
emşocum buraya geleceğine ait mesajı okumuştum ama buluşma isteğine ait mesajını , çok sık giremediğim için kaçırımşım:1no2:, neyse dedğin gibi başka sefere artık. ben hep burdayım nasılsakaydirigubbakcemile5, tarif için ayrıca teşekkür. benim elimde alışısnda bende göz kararı yapmaya başladım. bayılıyom çünkü.
dağ çiçeğim sanada tşk. ben bi not ediyim senin şu tarifi gidincek deneyim. gerçi beceriksiz meceriksizim ma belki tutturumum:dilcikarşaka şaka) :1hug:
Selam canlarım
uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyim nasılsınız bakalım.valla sorgundan zor kopup geldim.ama sizleride çok özlemişim be yaa..
ooooooooooo emoşum gözlerimiz yollarda kaldı millet üstünden geçe geçe kör etti bi gelemedin bacım ya özledik seni nasıl geçti tatilin küçük prensesim nasıl???:1hug:
Kızlaaar nerelerdesiniz şu kış günü gezmeleremi gittiniz?
ablası oğlum alıştı sayılır.. dün yine mutfaktan akşama kadar çıkamadım ,malum oğluşumun finalleri var sürekli ders çalışıyorlarmış sabahlara kadar.Anneside ona kıyamadı ,yemekler pastalar yaptım.yolladık babasıyla, akşam aradı emaneti aldım diye nasıl sevinmişler yavrularım... en çok da onun için ördüğüm atkının arasına sıkıştırdığım harçlığa sevinmiş ... telefonda yağladı balladı Anan sen bitanesin sen şöylesin..Ana yüreği iştesenağlama,evet canumm o mankencik ben oluyorum ,bir bilsen ablan daha ne işler yapiii ohoooo:teytey:a.s.sağol ablacım iyiyim çok şükür.sen nasılsın oğluşun alıştımı bekar evine.yemek yapmayı falan öğrenmişmi iyi olur bekar hayatı kadınları daha iyi anlar hiç değilse biraz yontulurlar:))
anam sen ne hamarat kadınsın ya ne arada örüyon bunca şeyi maşallah heryerde parmağın var .Allah bilir daha ne aktivitelerin vardır.bu araada o resimlerdeki manken senmisin yoksa???
günaydın canlarım....ooohhhhhh 4 gündür evdeydim bol bol dinlendim çok iyi geldi inanın...yeni yıla bomba gibi girdim ...sizlerden naberler pek yazmamışsınız topiğimize dağçiçeğim, asenam,lalem,emoşum ve sayamadığım hemşerilerim nerelerdesiniz hu huuuuu:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?