Yozgat///66

günaydın arkadaşlar. yeni yılınız sizlere ailenize, miletimize, dünyamıza sağlık huzur, mutluluk ve bol para getirsin. bitsin artık şu krizler canımmmm

emşocum buraya geleceğine ait mesajı okumuştum ama buluşma isteğine ait mesajını , çok sık giremediğim için kaçırımşım:1no2:, neyse dedğin gibi başka sefere artık. ben hep burdayım nasılsakaydirigubbakcemile5, tarif için ayrıca teşekkür. benim elimde alışısnda bende göz kararı yapmaya başladım. bayılıyom çünkü.

dağ çiçeğim sanada tşk. ben bi not ediyim senin şu tarifi gidincek deneyim. gerçi beceriksiz meceriksizim ma belki tutturumum:dilcikarşaka şaka) :1hug:

ilk denemede olmazsa sakın pes etme. bende deneye deneye sonunda tutturdum ,kolay gelsin..sen yaparsın sana güveniyorum..a.s.(sen bu gazla 1 çırpıda yaparsın,kim tutar seni beya):roflol:

herkese günaydın hanımlar arabaşı yapanlara kolay gelsin.valla bizimde canımız istedi ama neyseki görümceciğim yapmış bizi çağırıyo artık bizde bugün orda yutarız.oh banada iş çıkmadı bu arada içine hindide atın tam olsun kızlar:)
kelebeeek nerdesin bacım bak memeleket havasıyla ben geldim kaplıcalarda yundum arındımda geldim.valla aklımada sen geldin...

Eski yıl, yeni yıl demek beni üzüyor.acısıyla tatlısıyla güzel bir seneyi daha geride bırakıyoruz..yeni yıla saatler kaldı ,dileğim dünyada önce barış ,sağlık huzur ve accukta para tabikiyerimseniben
öpüyorum yanaklarınızdan..Şeniz

Yozgat'mın güzel hanımları gelenin gideni artmaması dileğiyle NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLAR DİLİYORUM.

Selam canlarım
uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyim nasılsınız bakalım.valla sorgundan zor kopup geldim.ama sizleride çok özlemişim be yaa..

ooooooooooo emoşum gözlerimiz yollarda kaldı millet üstünden geçe geçe kör etti bi gelemedin bacım ya özledik seni nasıl geçti tatilin küçük prensesim nasıl???:1hug:

ooooooooooo emoşum gözlerimiz yollarda kaldı millet üstünden geçe geçe kör etti bi gelemedin bacım ya özledik seni nasıl geçti tatilin küçük prensesim nasıl???:1hug:

ah canım bacım bende sizi çok özledim tatilim okadar yoğun geçtiki annemlerde nete bile giremedim.önceden hiç beğenmediğim memleketimden şimdi zor ayrılıyorum valla.eşim götürmese hiç niyetim yok gitmeye:)
canım sen nasılsın senin nasıl geçtiyor günlerin?herkese hayırlı cumalar canlarım...

sağol ablacım iyiyim çok şükür.sen nasılsın oğluşun alıştımı bekar evine.yemek yapmayı falan öğrenmişmi iyi olur bekar hayatı kadınları daha iyi anlar hiç değilse biraz yontulurlar:))
anam sen ne hamarat kadınsın ya ne arada örüyon bunca şeyi maşallah heryerde parmağın var .Allah bilir daha ne aktivitelerin vardır.bu araada o resimlerdeki manken senmisin yoksa???

günaydın canlarım....ooohhhhhh 4 gündür evdeydim bol bol dinlendim çok iyi geldi inanın...yeni yıla bomba gibi girdim ...sizlerden naberler pek yazmamışsınız topiğimize dağçiçeğim, asenam,lalem,emoşum ve sayamadığım hemşerilerim nerelerdesiniz hu huuuuu:))))))))

ablası oğlum alıştı sayılır.. dün yine mutfaktan akşama kadar çıkamadım ,malum oğluşumun finalleri var sürekli ders çalışıyorlarmış sabahlara kadar.Anneside ona kıyamadı ,yemekler pastalar yaptım.yolladık babasıyla, akşam aradı emaneti aldım diye nasıl sevinmişler yavrularım... en çok da onun için ördüğüm atkının arasına sıkıştırdığım harçlığa sevinmiş ... telefonda yağladı balladı Anan sen bitanesin sen şöylesin..Ana yüreği iştesenağlama,evet canumm o mankencik ben oluyorum ,bir bilsen ablan daha ne işler yapiii ohoooo:teytey:a.s.

yasemin'cim iyi olmana sevindim bende seni merak etmiştim. aramayada çekindim elim kaç defa telefona gitti geldi.. umarım yeni yıl sana hep güzellik getirsin...a.s.

İyi akşamlar kızlar.. a.s.bu gün misafirlerim vardı..yaptığım ikramlar beni üzdü hepsi tam bir fıyasko oldu..delikafaduldenArkadaşlarım sağolsunlar.hepsi çok güzel olmuş senin tatlı dilin yeter dediler..
kızlar nerdesiz. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…