Yozgat///66

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Dağçiçeğim bencede nişanlılık en güzel dönem aahhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh,o zamanda rahmetli babam müsade etmezdi nişanlımla kursu asar gezerdik.Şimdi karışan yok ammaaaaa biz yaşlandıl bizden geçti.Heygidi gençlik hey.
Kızlar yarın Ankara buluşmamız var inşallah bi aksilik olmazsa katılacağım beni özleyenler resimlerime bakabilir.

asenacım buluşmanızı :1shok::1shok:gözle bekliyorummm özledim seni bacısı:1hug:.. süslen püslen kk bi yozgatlı görsünnnnnnnnn:dilcikar:

günaydın dağ çiçeğimuzadıkça uzuyor nedense cumartesi gelecekler.olsun vardır bundada bir hayır.

Heyy kızlar nerdesiniz:1shok: olmadı ama dünden beri kimseler uğramamış,,,
bak elime alırım oklavayı hepinizi bi güzel hımmmmklava::roflol:

aşk olsun görümcelerim.valla eleştirileriniz kalbimi kırdı.yanlış yazmışım.özür dilerim.bir tamlayan ekinin yazılmayışı nelere mal oldu.tekrar özür dilerim.

Selam canlarım
uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyim nasılsınız bakalım.valla sorgundan zor kopup geldim.ama sizleride çok özlemişim be yaa..

selam kızlar nasılsınız bende uzun biraradan sonra yine burdayım görüşmeyeli nasılsınız eltim oralardamısın kızzzzz

selam arkadaşlar. bana arabaşı hamuru tarifi lazım yaaa. malum perşembe tatil. evdeyiz. eşimde isteyip duruyo bi yapıyımda acılı, macılı içelim şöyle dumanı tüte tüte yaaacokacimcoook

Selam canlarım
uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyim nasılsınız bakalım.valla sorgundan zor kopup geldim.ama sizleride çok özlemişim be yaa..

yenimi döndün sorgundan canım. insan bi uğrar kız. mini yozgat buluşması yapar hava atardık diğerlerineyerimseniben

canım ya ben gitmeden yazdım ben gidiyom ordakilerle buluşak dedim kimseden ses çıkmadı.çokda isterdim.neyse birdahaki sefere inşallah
.arabaşı hamurunu ben göz kararı yapıyorum canım tencerde kaynayan suya başka bir kapta incelttiğim hamur ve su karışımını yavaş yavaş döküyorum kaşık içinde zor dönecek hale gelene kadar un katıyorum.sonra mikserle çırpıyorum topaklanma olmuyo.10 dk fokurdadıktan sonra ıslanmış tepsilere döküyorum.ölçü olsa daha iyi olurdu ama ben rastgele yaparım güzel tutar. bi tutam tuz at ok

Günaydın arkadaşlar. o kimler gelmiş gezmeciler hoş geldiniz.emoş amma gezdin ablacım...a.s.
şemşamer ben arabaşıyı,1 kase una 4 kase su koyuyorum bu kase ölçüsü istediğin büyüklükte olur.ben çok yapıyorum.hani büyük sini dediğimiz tepsiler yokmu ona döküyorum hamuru.
yasemincim bu ölçüyü aynı zamanda sanada vermiş olayım yeri gelmişken.
kızlar siz davul fırın tepsisine göre yapın yuvarlak tepsi,5 litlelik tencereye ölçüyle suyu koyun,su ılımaya başlayınca içinden biraz su alın başka bir kapta verdiğim ölçüdeki una bu suyu katın yani sulandırın,daha sonra kaynayan tuzlu suya bu unlu karışımı yavaş yavaş sürekli karıştırarak katın ben oklava ile karıştırıyorum.elinizin altında mutlaka başka yerde hazır kaynayan su bulundurun hamur koyu olursa bu sudan kata bilirsiniz.1,2 dk kaynatın,emoşun dediği gibi ıslak tepsiye dökün ,soğuyunca afiyetle yutun..

günaydın dağçiçeğim tarifim için çok sağol canım benim...çok güzel anlatmışsın sen bi harikasın zaten :))

hepinizin yeni yılını kutluyorum ve hayırlı ve mutlu bir yılın bizimle olmasını diliyorum...iyi yıllar hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…