bir arkadaşımda gördüm. ayrıca izmirde bir firma getirtiyor. ellerinde istediğiniz renk yoksa 1 ay sonra getirtiyorlarmış ama parayı peşin verip 1 ay beklemek ne kadar mantıklı belli değil. ben tokyo marka olanı almak istiyrdum istediğim renk olmadığı için yoykoyu düşünmeye başladım. internette araştırdığım kadarıyla ilk etapta hoşuma g itmişti yani metal görüntüsünü aşağı yukarı tahmin ediyordum ama gerçekte görünce hemen vazzgeçtim. ben britax römer aldım. şişme teker istedim özellikle yolu kavrayışı ve darbeleri emişi açısından. önce bebek arabası olarak aldım sonra ana kucağı ve port bebesini buldum aldım. p0rt bebesi türkiyede yok ben fuardan aldım. bebeğin durumuna göre port bebe 8. aya kadar kullanılabilir. anakucağı 6. aya kadar kullanılabilir gibime geliyr ama sadece bebek arabasınıda kullanailirsiniz tam yatar oluyor. bebek arabası çift yönlü değil belki dezavantaj olarak görülebilir ama bebeği görebilmeniz için üstte file penceresi arkasında çantasının altında tam açılır file li penceresi bulunuyor özellikle yazın avantaj diyebilirim. biz 5 aylığız bebeğim port bebede eskisi gibi yatmıyor ilk zamanlar yatak olarak kullandık. bu kadar kullanacağımı bilseydim anne yanı beşik ve yatak almazdım. ana kucağını da yoğun kullandım diyemem . hastane çıkışında ve birkaç seyehatte kullandım bebeğim pek rahat edemedi gibime geliyor. port bebesi de araba koltuğuna bağlandığı için onu tercih ettim . tabi arka koltukta port bebeyle sadece 1 kişi alır :) 2 kişilik koltuğu kaplıyor :) ben yazın tatilde kumda kullanabilmek için büyük tekerli olduğu içinde tercih ettim ve yanılmamışım. geçen hafta antalya ya gittiğimde sahilde kullanabildim tabi normal yolla gider gibi rahat değildi ama diğer bebek arabaları kuma batarken bu batmadı sürüklemek zorunda kalmadım.
Merhaba bende yoyko innovation aldım beyaz deri olanını normal fiyatı 6200 'den 3990 'di ama hepsiburada 1990 tl ye düşünce hemen aldım yükseklik ayarlı boyum 175 olunca tam benlik geldi yani çok güzel estetik bir araba mima ile hic farkı yok
Merhaba bende yoyko innovation aldım beyaz deri olanını normal fiyatı 6200 'den 3990 'di ama hepsiburada 1990 tl ye düşünce hemen aldım yükseklik ayarlı boyum 175 olunca tam benlik geldi yani çok güzel estetik bir araba mima ile hic farkı yok
merhabalar canım ben de nette gördüm çok beğendim ancak olumsuz yorumlarda olunca kafam baya karıştı sen kullanmaya başladın mı nasıl hala memnun musun .bir de pakette 1900 olanda sadece ana kucağı mı var diğer büyüyünce kullanacağı koltuk yok mu şimdi baktım nette ..pakette olanlar ana kucağı ve bebek arabası yazıyor .