Resim atar mısınız varsaMerhaba anneler anne adayları,
Görünüşü çok güzel diye yoyko 360 spin bebek arabası aldık. ama siz siz olun almayın.
çok zor katlanıyor, çok yer kaplıyor. bebek içerisinde rahat yatamıyor. bence en önemli nedenleri bunlar.
arabanın bagajına sığmıyor, üst puset ana iskelet ve tekerlekleri ayırıyoruz. 3 parçaya ayırıyoruz. Puset kısmı çok dar ve rahatsız rahat uyuyamıyor.
Kabinn tipi düşünüyorum ama daha çok erken hamileyimBu tip bebek arabalarinin heosi boyle. Puseti ayri, iskeleti ayri saklaniyor. Ustelik cok agir oluyor. Bebeginiz desteksiz oturmaya basladiginda baston bebek arabasi alin. Maclaren i tavsiye ederim. Hafif, kolay katlaniyor, az yer kapliyor
Onlar hakkinda bilgim yok maalesef. Tek tavsiyem puseti araba koltugu olarak kullanilan 3 parca halinde satılan bebek arabalarina fazla para vermeyin, en ucuzunu alin. Bebek buyuyup agirlastikca o arabalar hantal kaliyor, mecburen baston alacaksiniz.Kabinn tipi düşünüyorum ama daha çok erken hamileyim
Ben ilk gebeligimde buradaki bizim sitesi var depoları orda bakmıştım kesinlikle e kabin alacaktım evim 6 katta ve asonsor yok ama baktık sipariş oluşturduk 3 gün sonra bebeğim vefat etti şuan da yeni hamileyim korkmasan tekrar aynı şeyden şimdi alırım çünkü sürekli zam geliyorOnlar hakkinda bilgim yok maalesef. Tek tavsiyem puseti araba koltugu olarak kullanilan 3 parca halinde satılan bebek arabalarina fazla para vermeyin, en ucuzunu alin. Bebek buyuyup agirlastikca o arabalar hantal kaliyor, mecburen baston alacaksiniz.
Basiniz sagolsun. Apartman girisi musaitse oraya birakip, bisiklet kilidi takabilirsiniz. 6.kata kadar arabayi tasimak gercekten cok zor olurBen ilk gebeligimde buradaki bizim sitesi var depoları orda bakmıştım kesinlikle e kabin alacaktım evim 6 katta ve asonsor yok ama baktık sipariş oluşturduk 3 gün sonra bebeğim vefat etti şuan da yeni hamileyim korkmasan tekrar aynı şeyden şimdi alırım çünkü sürekli zam geliyor
Tommy baby var instagram dan bakın onun bebek arabası çok iyiBasiniz sagolsun. Apartman girisi musaitse oraya birakip, bisiklet kilidi takabilirsiniz. 6.kata kadar arabayi tasimak gercekten cok zor olur
Tesekkur ederim. 3.arabayi alacak butce kalmadi bendeTommy baby var instagram dan bakın onun bebek arabası çok iyi
Cybex eezy s2 twist plus a bakın hem kabin hem de yeni doğandan itibaren kullanılabiliyorKabinn tipi düşünüyorum ama daha çok erken hamileyim