• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Youtube yardım

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.179
248
Kızlar merhaba, youtube ile ilgili bir problemim var. Bazen kızıma tableti veriyorum youtubedan video izliyor. Bazen gezerken bad baby başlıklı iğrenç videolar çıkıyor. Ne kadar görürsem sildim ilgilenmiyorum diye, yine yenileri çıkıyor. Bu bad baby kelimesi olan videoları tamamen engellemenin bir yolu var mı?

O iğrenç videoları yapanların maksadını da anlamadım. Çok pis saydırıyorum...

Engelleseniz yenileri çıkacak, YouTube açık bir platform sonuçta sürekli yeni videolar yükleniyor. Kızınıza youtube dan video izletmeyin, beğendiği şeyleri indirin telefona/tablete ordan izletin. İnternet erişimi açık bir cihazı çocukların eline vermeyi doğru bulmuyorum.

Kızlar merhaba, youtube ile ilgili bir problemim var. Bazen kızıma tableti veriyorum youtubedan video izliyor. Bazen gezerken bad baby başlıklı iğrenç videolar çıkıyor. Ne kadar görürsem sildim ilgilenmiyorum diye, yine yenileri çıkıyor. Bu bad baby kelimesi olan videoları tamamen engellemenin bir yolu var mı?

O iğrenç videoları yapanların maksadını da anlamadım. Çok pis saydırıyorum...
Kısıtlı mod dayken de mi çıkıyor

Engelleseniz yenileri çıkacak, YouTube açık bir platform sonuçta sürekli yeni videolar yükleniyor. Kızınıza youtube dan video izletmeyin, beğendiği şeyleri indirin telefona/tablete ordan izletin. İnternet erişimi açık bir cihazı çocukların eline vermeyi doğru bulmuyorum.

Ben de tamamen engellemedim. İzleme hakkı var. Sadece hafta sonları birer saat izleyebiliyor.

Youtube kids kullanmalısınız bu tarz videoların engellemiş hem de çocuklara uygun içeriklere erişim sağlamış olursunuz.
https://kids.youtube.com/ Bu linkten giriş yapabilirsiniz.

Kids.youtube u yükleyeceğim çok teşekkürler.
Kısıtlı mod dayken de mi çıkıyor

Evet, sadece kısıtlı modda açıyorum.

Kids.youtubeda da çıktı bad baby ler. O videoları çekenler bir daha bir şey çekemesin inşallah!!!

Kontrolsüz internet erişimi bence de uygun değil. Siz video indirip çocuğunuza göre bir arşiv oluşturun daha sağlıklı olur.
Bir de siz anlatınca baktım bad baby neymış diye. O ne biçim video :deli: ben olsam benim de psikolojim bozulur. Çocuk ne yapsın :halay:

Back
X