youtube makyaj kanalı

pinar323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
3
3
31
herkese selamlar,
Youtube'da makyajla ilgili bir kanal açtım arkadaşlar, bu kanalda makyaj yapıyorum, ürün yorumluyorum ve kendimce bazı tüyolar veriyorum, kanalımdan makyajla ilgili bilgiler alabilirsiniz. Bununla beraber erkek arkadaşımla da eğlenceli videolar çekiyoruz.Beni takip ederek ve videolarımı beğenerek bana destek olursanız çok mutlu olurum. ....bu adresten kanalıma ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selamlar,
Youtube'da makyajla ilgili bir kanal açtım arkadaşlar, bu kanalda makyaj yapıyorum, ürün yorumluyorum ve kendimce bazı tüyolar veriyorum, kanalımdan makyajla ilgili bilgiler alabilirsiniz. Bununla beraber erkek arkadaşımla da eğlenceli videolar çekiyoruz.Beni takip ederek ve videolarımı beğenerek bana destek olursanız çok mutlu olurum. .......bu adresten kanalıma ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Sevgiler.
kanalın hayırlı olsun canım . hemen abonen oldum :) izleyelim bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim bizi çok mutlu ettiniz :) yorumlarınız benim için çok önemli eksik gördüğünüz şeyler olursa lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin, henüz yeni olduğumuz için eksiklerimizi düzeltmeye çalışıyoruz.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de makyaj videolarını severek takip ediyorum seninki link verdiğin için kapanmış sanırım kanal adını verirsen izlemek isterim. Bir de ben size Youtube'da Emel Koyuncugil 'i öneriyorum onu da beğeniyorum.

X