Sanırım böyle. Ben bildirimler kısmından gördüm çünkü sayfasından görmedim.Eki Görüntüle 2216219 Bunun gibi mi?
Tam bilemiyorum bildirim kısmına gelmiş. X kullanıcısı kalp bıraktı gibi.Yorumu begenince kenarda kirmizi kucuk bir kalp oluyor ondan mi bahsediyorsunuz acaba yoksa yoruma cevap olarak kalp emojisi mi atilmiş
Uzun zamandır sosyal medyadan uzağım. Dalga geçmesin diye önce burada kullananlara sorayım dedim ben de :)Şu kadarcık bişeyi dert etme. Benim var youtube kanalım. Yeni başladım. Youtube sık kullanırım video izlerim, kanala yorum yapana kalp yerine teşekkür ederim ya da beğen derim..Bunu sakın eşinize söylemeyin dalga geçebilir. Sosyal medyada bunlar çok normal bişey. Teşekkür ederim beğendim anlamında..
Bosuna panik yapmissinizTam bilemiyorum bildirim kısmına gelmiş. X kullanıcısı kalp bıraktı gibi.
Aslında uzun zamandır elime telefonunu bile almıyordum ama dün gece şeytan dürttü derler ya öyle oldu :)Yakın markaja almışsın eşini, kendini yıpratıyorsun. Böyle komik duruma düşersin, deşmekten vazgeç, sonunda sen hasta olursun.
Çok üzüldümYeni aldatildim sana şu kadsrinini soyleyeyim abartıyor diyenler olabilir bunlar gözü dışarda olan erkeğin emareleri küçük şeyler gibi görünebilir eşini seviyorsan önlemini alır cingarini çıkartırsın haa hala yapıyorsa sen onu bağlasa tutamazsin
Katiliyorum.Bosuna panik yapmissiniz
Yorumunu begendi demek oluyor bu
Sabah kahvaltıda dayanamadım sordum zaten takipçi sayısını artırmak için millete yorum yapıp alkış koymuş. Bunu adamlara da yapmış.Bosuna panik yapmissiniz
Yorumunu begendi demek oluyor bu
Hayır gereksiz mevzulara girmesin elalemle. Yeni birşeyler atlattım ve bilmediğim bir alan Youtube. Dolayısıyla buradaki tecrübe sahiplerine sorunca içim rahatladı. Aksi takdirde bir kadın kocama kırmızı kalp yollaması nedir bilemezdim. Güven sarsılınca kolay kolay toparlanmıyor neticede...Adam kaka emojisi koysa killanacak gibisiniz. Neden evlisiniz, madem hic guvenmiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?