• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yourt kabndan sepet yapm (resimli)

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
42
Antalya
bu sepetı gecenlerde mısafırlıge gııtgım yerde gormustum nasıl yapıldıgını merak etmıştım netten araştırdım buldum en kısa zamanda bende yapıcam cok amaclı sabunlar sampuanlar tokalarınızı koyabılırsınız
1. ılk önce yoğurt kabının alt kısmını düzgün bir şekilde kesiyoruz.kesilmiş şeklini görüyorsunuz:utangac:

43681059.jpg

2.işlem ise kestiğiniz tabanında ortasına bir delik yapmak daha sonra kıllı ip ile etrafından sarmaya başlıyoruz bu işlemi beyaz kısmı görünmiyecek şekilde yapıyoruz.tamamen sardıktan sonra ortadakı delık kapanıyor
yogut.jpg

3.Tabanıda bitirdikten sonra yoğurt kabını yine aynı şekilde sarıyoruz.kulbunuda sardıktan sonra

en son olarak kalın iğne ile yani yorgan iğnesi le tabanını yoğurt kabına dikiyoruz(sardığımız ipleri birbirine dikiyoruz).Sonuç bence çok güzel.
yogurt.jpg

ben mutlaka yapıcam sızde deneyın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok güzel olmuş elinize saglık benimde evde kalmış ipim vardı degerlendireyim teşekkürler

ellerine saglık degişik bir şey olmuş deniyecegim

Bunu burda gördükten sonra hemen denedim ilk yogurt kabiyla
cok güzel oldu herkez bayildi simdi bütün tanidiklarim bos yogurt kabiyla geliyorlar

Gercekten cok tsk ederim Aliye bu paylasim icin
Emegine saglikkkkk

çok beğendim deneyeceğim
tam olarak ne kadar ip gidiyor ortalama bir kaba?

gerçekten güzel bir paylaşım bende deneyecegim
ama tahminen ne kadar ip gider 2.5 lt kovaya?

ipcilerde sakallı ipten sardırabilirsiniz kıslar çile iplerden cok gider

Back
X