- 8 Mayıs 2023
- 339
- 201
- 23
- 25
- Konu Sahibi minnosellaa
-
Doktorum 2 günde bir kan testi yapmam gerektiğini söylediNeden sürekli kan testi yaptırıyorsunuz ki? Biraz bekleseniz sağlıklıysa kese görünür zaten, sağlıksızsa da düşer. Canınıza yazık.
Başka bir probleminiz mi var, neden böyle bir şey istedi?Doktorum 2 günde bir kan testi yapmam gerektiğini söyledi
Hormonlarimda ciddi anlamda problem var aşırı tuylenme aşırı kilo ve saç dökülmesi varBaşka bir probleminiz mi var, neden böyle bir şey istedi?
Çok üzgünüm kaç gündür hamileyim diye havalara ucuyordum..Değeriniz çok düşük. Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz muhtemelen. Kendiliğinden adetle atılır. Geçmiş olsun
Evet iki kat artması gerekliydi sonuç beni çok üzdüsağlıksız görünüyor değerlere göre. ama daha cok yeni bir gebelik
Yooo çoğu doktor iki günde bir istiyor. İlla problem olması gerekmiyor. Sorma şekliniz biraz tuhaf olmuş. Belki iyi niyetli sordunuz ama karşınızdaki tecrübesiz biriyse, bu durum onu paniğe sürükleyebilir.Başka bir probleminiz mi var, neden böyle bir şey istedi?
Malesef kuzum kimyasal olma ihtimali yüksek görünüyor ama bu hamile kalabildiğini gösteriyor, umuyorum ki en kısa sürede sağlıklı gebelik haberini alacaksın.Çok üzgünüm kaç gündür hamileyim diye havalara ucuyordum..
Bu kimyasala benziyor ama ümidinizi yitirmeyin. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan birçok kişi var.Hormonlarimda ciddi anlamda problem var aşırı tuylenme aşırı kilo ve saç dökülmesi var
Geçmiş olsun. Hamile kalabiliyorsunuz ne güzel. Tekrar hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallahÇok üzgünüm kaç gündür hamileyim diye havalara ucuyordum..
Ben burada okuyorum sadece bu iki günde bir takibi. Çevremde bunu isteyen doktor hiç görmedim, duymadım. Ben de iki doğum yaptım. Benden de istememişlerdi. Sadece tüp bebek yaptıran arkadaşımda duydum, ki onda önemlidir zaten. Özel bir sorun yoksa 5-6 kere beta ölçtürmenin gereksiz olduğunu söyleyen çok doktor var. Dediğim gibi sağlıklı bir gebelikse kese görünür zaten, bir beta sonra da bir ultrason yeterli.Yooo çoğu doktor iki günde bir istiyor. İlla problem olması gerekmiyor. Sorma şekliniz biraz tuhaf olmuş. Belki iyi niyetli sordunuz ama karşınızdaki tecrübesiz biriyse, bu durum onu paniğe sürükleyebilir.
Ben burada okuyorum sadece bu iki günde bir takibi. Çevremde bunu isteyen doktor hiç görmedim, duymadım. Ben de iki doğum yaptım. Benden de istememişlerdi. Sadece tüp bebek yaptıran arkadaşımda duydum, ki onda önemlidir zaten. Özel bir sorun yoksa 5-6 kere beta ölçtürmenin gereksiz olduğunu söyleyen çok doktor var. Dediğim gibi sağlıklı bir gebelikse kese görünür zaten, bir beta sonra da bir ultrason yeterli.
Geçmiş olsun. Hamile kalabiliyorsunuz ne güzel. Tekrar hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallah
Sabah tekrar kan verdim tabiki doktorum yönlendirdi doktor 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi sonuç 56 nin üzerinde olursa hersey normal olurmuş şimdilik görünen pek iyi değil dedi.Malesef kuzum kimyasal olma ihtimali yüksek görünüyor ama bu hamile kalabildiğini gösteriyor, umuyorum ki en kısa sürede sağlıklı gebelik haberini alacaksın.
Neden sürekli kan testi yaptırıyorsunuz ki? Biraz bekleseniz sağlıklıysa kese görünür zaten, sağlıksızsa da düşer. Canınıza yazık.
sağlıksız görünüyor değerlere göre. ama daha cok yeni bir gebelik
Değeriniz çok düşük. Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz muhtemelen. Kendiliğinden adetle atılır. Geçmiş olsun
En son bir mucize olsun demişimYooo çoğu doktor iki günde bir istiyor. İlla problem olması gerekmiyor. Sorma şekliniz biraz tuhaf olmuş. Belki iyi niyetli sordunuz ama karşınızdaki tecrübesiz biriyse, bu durum onu paniğe sürükleyebilir.
çok gecmis olsun. umarım bir daha yasamazsınız ve sağlıklı bir gebeliğiniz olurEn son bir mucize olsun demişim
Dediğiniz gibi kimyasal gebelikmiş 2 gun verdiğim beta 26 ydi 2 gün sonra tekrar verdim 19 a düşmüş doktor kimyasal dedi. Biliyordum beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Daha az üzüldüm ve kendimi buna hazırladım sayenizde.
En kısa sürede hamile kalman dileklerimle kuzum ❤En son bir mucize olsun demişim
Dediğiniz gibi kimyasal gebelikmiş 2 gun verdiğim beta 26 ydi 2 gün sonra tekrar verdim 19 a düşmüş doktor kimyasal dedi. Biliyordum beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Daha az üzüldüm ve kendimi buna hazırladım sayenizde.
%60 artış yeterli oluyor ama çok yeni belli olmaz stres en büyük etken o yüzden stres olmayın inşallah düzelir toparlar48 saatte 2 kat artması gerekiyor çok moralim bozuk ilk gebeliğim bir kat atmış sadece. Yorumu olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?