• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumsuz........

jeanneCdarc

my little warrior.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.837
1.977
398
ağlamalı mı, gülmeli mi bilemedim...

Genelkurmay, Ergenekon ve Balyoz davaları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Genelkurmay Başbakanlığı, Ergenekon ve Balyoz gibi, TSK mensuplarının yargılandığı davalar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda, “TSK’nın muvazzaf ve emekli personelinin yargılandığı davalarda “TSK’yı hedef alacak şekilde suç delilleri üretildiği, davalarda görev yapan adli kolluk, savcı ve hakimlerin yargılamada savunmanın görüşlerini dikkate almadığı, suç delillerini manipüle ettiği” gibi suçlamalar yer aldı.

Genelkurmay'dan Ergenekon ve Balyoz için suç duyurusu- Sözcü Gazetesi

Noldu? Neden şimdi? Bu insanlar ne yapmıştı, suçları neydi dediğimizde tık çıkmıyordu, çıkamıyordu...
Akp ordunun karşısında polisi silahlandırıp güçlendirirken her yer paristi, şimdi ne değişti?
Polis ve yargı gitti mi yoksa ellerinden?
Senelerce tutuklu sıfatıyla içeri tıktıkları paşalardan mı medet umuyorlar?

Yazıklar olsun hepsine..Ülkeyi linç ettiler..Tabi halkın desteğiyle!

Noldu? Neden şimdi? Bu insanlar ne yapmıştı, suçları neydi dediğimizde tık çıkmıyordu, çıkamıyordu...
Akp ordunun karşısında polisi silahlandırıp güçlendirirken her yer paristi, şimdi ne değişti?
Polis ve yargı gitti mi yoksa ellerinden?
Senelerce tutuklu sıfatıyla içeri tıktıkları paşalardan mı medet umuyorlar?

Yazıklar olsun hepsine..Ülkeyi linç ettiler..Tabi halkın desteğiyle!

Çünkü Erdogan o zaman öymlerin savcısıydı. Şimdi ise "mağdur".

Yıllar önce ergenekon vs icin ben bu davaların savcısıyım dedi. Yargı kararlarına saygı duymak gerekir dedi.Şike davasında cemaati suçlayanlara "ne cemaati kardeşim cemaat camide " dedi.

Şimdi de çıkmış diyor ki orduya kumpas kuruldu, devletin içine örgüt çöreklenmiş, çeteyi temizleyecegiz.Yok dosyalar pensilvanyaya gidiyormus.

Bunlar yapılırken eliniz armut mu topluyordu? Basbakanca söylemek istiyorum

".... hepiniz ordaydiniz be!

Son düzenleme:
Çünkü Erdogan o zaman öymlerin savcısıydı. Şimdi ise "mağdur".

Yıllar önce ergenekon vs icin ben bu davaların savcısıyım dedi. Yargı kararlarına saygı duymak gerekir dedi.Şike davasında cemaati suçlayanlara "ne cemaati kardeşim cemaat camide " dedi.

Şimdi de çıkmış diyor ki orduya kumpas kuruldu, devletin içine örgüt çöreklenmiş, çeteyi temizleyecegiz.Yok dosyalar pensilvanyaya gidiyormus.

Bunlar yapılırken eliniz armut mu topluyordu? Hepinizin ordaydiniz ....!

Tüm bu "kumpas" ı ÖRTBAS etmenin de bir cezası olmalı mı o zaman soul? Bunun için de bir suç duyurusunda bulunulabilir mi?:ssz:

Tüm bu "kumpas" ı ÖRTBAS etmenin de bir cezası olmalı mı o zaman soul? Bunun için de bir suç duyurusunda bulunulabilir mi?:ssz:

Bulunulması gerekir de med kim bulunacak? En azından yakın gelecekte sanmıyorum. Ama elbet her yapılan zulmun bir cezası vardır.

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi.bir huyu vardır.

bazen şu akla neler geliyor da çok mu uçtum acaba diye yazmaya niyet etmiyor. ama akla gelen gündeme geliyor, çok garip?

bu işin buraya geleceği başından belliydi. oyun içinde oyun var, gerçekten kim hangi tarafta kestirmek çok güç...

ve ayrıca bu hükumet kadar icraatleri eline ayağına dolaşan başka hükumet var mı merak ediyorum

Back