takan fantazi yapmak istemiş galiba yada birilerine br mesaj gibi eğer hiç biri değilse arabalara ilgi duyan biri olabilir kısaca sapıkkaydirigubbakcemile3
epey oluyo tv de izlemisdim, adam yalnizlikdan romana almis ( naylon gari yada plastik gari diyebilik)
her sabah yatakdan kaldirip dus aldiriyo, seksi camasirlar aliyo hemide renk renk :roflol:
normal günlük kiyafetler falan filan yani ona karisi gibi muamele ediyodu:1rolleyes:
buda öle bisey zanimca arabayi öle saniyo:roflol:
walla bu resim başlığa çok uygun yorumsuz yaniii direksiyon üşümesin diyemi taktı acepp
(buarada o donun krem renklisi var bende )puhahahahahaha
her dakka görerek mutlu oluyordur gariban, ne yapsın sevgilisi-eşi yoksa-tatlicadiarzu-
Ben arabayı bir bayanın diye düşündüm , stringin orda durma amacı da diyetteyse bu stringin içine girecem başka yolu yok diye motive ediyo kendini
Hem baksana dikiz aynası da çatlamış , kendini beğenmeyen bir kadın galiba , kendini bu halde görmek istemiyor :))
bence dikkat çekmek için yapmış olabilir
bayanlar bu da ne diye bakarken onlarla tanışma fırsatı yakalar
aklıma bu geldi olmayabilirde tabi
bence o strink unutamadığı birine aitt...bakıp bakıp iç geçirio garip..yada sapık -tatlicadiarzu-
arabanin sahibi kessin erkek ve sapik :)))))))))
erkeklerin klasik tutkularını yansıtıyor bence araba ve kadın
bence dikkat cekmek için yapılmış !
eger sahibi erkek ise fantazi yada mesaj içerikli takmıs olabilir yada sapıktır ...
yok kadın ise o dahada garip yaa bir kadın bunu niye yapar ki ilgi toplamak için olabilir...
Kesin bir erkektir arabanın sahibi.
Eşi yada sevgilisi hangisi varsa onun giydiğini kesin hayal ediyordur.
Bence hatunun kalçaları geniş herhalde nasıl durduğunu görüyor direksiyonda -tatlicadiarzu-