• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarnza ihtiyacm var bir bakn arkadalar

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
hemen konuya girmek istiyorum nasıl anlatıcam bilmiyorum ama dilim döndüğü kadar annemin kasıklarında yada bikini bölgesi desem daha iyi sanırım sağında kızarıklık var ve iltihaplı akıntı gbi birşey oluyor ve iç çamaşırını lekeliyor yanmada olduğunu sölüyor şimdi aynı şey solundada var doktora gidelim öenmli birşey olabilir diyorum ama istemiyor sıcaktandır diyip geçiştiryor yaklaşık bir senedir sizce ne olabilir arkadaşlar korkuyorum bende :(:(

canım baya bi ihtimal var kasık mantarı enfeksiyon mikrop kasık biti iltihap çıban kıl dönmesi vs... herşey olabilir bence ihmaletmesin sen ikna etmeye bak ama içini ferah tut bi çok insanda oluyo bu tarz problemler..

en güvenilir ve kesin çözüm doktora gitmek mazallah ihmale gelmez böyle şeyler.a.s

1 senedir demişsin..
az bir zaman değil bence vakit kaybetmeden doktora gidilmeli..
bunun ayıbı çekinmesi olmaz..

canım hemen doktora basvurun zaten yeterınce ıhmal etmıssınız daha fazla beklemeyın kotu bısı oldugunu sanmıorum ama canım

Hiç duymadım böyle birşey ama ne olursa olsun ihmal etmemeli ve anne doktora gitmeye ikna etmelisin canım...

Back