Yorumlarnz bekliyorum (Parmak uyumas ile ilgili)

xxzeynepxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
71
0
50
parmaklarda uyuşma kolda ağrı şikayetlerimle doktora başvurdum.Emg ve emar çektirdim sonuçLarda herhangi bir problem çıkmadı doktorum egzersiz önerdi fakat hala şikayetlerim devam ediyor.bu koyuyla ilgili şikayeti olanlar varsa paylaşımları yada yorumlarını sabrısızlıkla bekliyorumm . .:1hug:

canım orat ve onun yanındaki parmakta vardı benim ve kolumdada agrı
bende önce internette araştırdım karpal tunel sendromu hatta doktora söyledim olabilir dedi.igne batırdılar adını unuttum yaptıkları işlemin ama koluma fialn igne batırıp hisii ölçtüler galiba.sonuc dedigim gibi karpal tunel sendromu cıktı b vitamini filann verdi bide sargı verdi 1 2 ay sürdü gecti.

ikinize de çok geçmiş olsun..benimde baş parmağımın ucu uyuşmaya başladı öğleden beri.hiç de geçmedi.
ilk defa böyle bir şey başıma geldi.geçmezse yarın doktora gideceğim.

parmaklarda uyuşma kolda ağrı şikayetlerimle doktora başvurdum.Emg ve emar çektirdim sonuçLarda herhangi bir problem çıkmadı doktorum egzersiz önerdi fakat hala şikayetlerim devam ediyor.bu koyuyla ilgili şikayeti olanlar varsa paylaşımları yada yorumlarını sabrısızlıkla bekliyorumm . .:1hug:

öncelikle geçmiş olsun.
rahatszılğınız geçtimi ??
son durum ne?

sen ne diyosun masadan kalkmadan tedavi eden hekim dolu ortalık. onlar kadar iyi değilim ama yaparız bir şeyler :KK66:

her meslekte işini kötü yapanlar olabilir
ama bu doğru iş bölümünün ne olduğunu değiştirmez
soruma cevabın var mı bu arada?:)

elmayla armutu karşılaştırmaya gerek yok yani
herkesin işi farklı
herkes kendi işini iyi yapmaya çalışmalı

buraya gerçekten cuk diye oturabilecek bi cümle var ama seni rencide etmek istmiyorum
nasıl olsa mezun olunca gerçek hayatın nasıl olduğunu anlayacaksın

X