Gelinlik Modelleri Yorumlarınızı yağdırmanızı bekliyorum :)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
Merhaba hatunlaaaar
ben 1.58 boyunda 47 kilocuk kumral saçlı miniminnak sevimli bi kızçeyim
bu arkadaşımızın resmini internetten buldum ve gelinliğine bayıldımmmm tam hayalimdeki gibi haziranda dikilmeye başlancak ama ben resmen aşık oldum buna fakat akraba çevremden beğenen çıkmadı.
yorumlarınızı alabilirmiyim acaba...
ben güpür kol tül etek ve taşsız yada çok az işlemelerle olan modelleri çok beğeniyorum

gayet güzel. çok zarif. ben beğendim. yalnız minyon bayanlara çok kabarık gelinlik önerilmiyor, insanı küçük gösterirmiş. onun yerine a-kesim ideal.

gayet güzel. çok zarif. ben beğendim. yalnız minyon bayanlara çok kabarık gelinlik önerilmiyor, insanı küçük gösterirmiş. onun yerine a-kesim ideal.

çok teşekkür ederim...çok kabarık model bende pek sevmiyorum ama bu gelinliğin kabarıklığı felan tam istediğim gibii

E harika bu
Askılarına bayıldım özellikle.

Gerçekten güzel bir gelinlik arkadaşım ancak gelinliğin eteği zaten sade o yüzden üst kısmı daha abartılı ve gösterişli olsa sanki daha güzel olur o gece abartmıcazda ne zaman abartcaz ki

E harika bu
Askılarına bayıldım özellikle.
bencede harikaa
Gerçekten güzel bir gelinlik arkadaşım ancak gelinliğin eteği zaten sade o yüzden üst kısmı daha abartılı ve gösterişli olsa sanki daha güzel olur o gece abartmıcazda ne zaman abartcaz ki

bnm hayalimle ancak bi resm bu kadar örtüşebilir ama akrabalarımdan beğenen hiç kimse çıkmadı

canım o gelinliği giycek olan sensin herkes farklı bi yorum yapıcak tabiki önemli olan senin içine sinmesi ve gerçektennnn çoook hooooşşşşşş bence doğru bi tercihh

bencede harikaa

bnm hayalimle ancak bi resm bu kadar örtüşebilir ama akrabalarımdan beğenen hiç kimse çıkmadı

O zaman sen kimseyi dinlemiyosun ve hayalini gerçekleştiriyosun canımcım :) Benim gibi sonradan pişman olmuyosun yani :) Sen kafanı hiç karıştırma hayalin buysa güzel olanda budur kendini nasıl bir gelinliğin içinde görmek istiyosan onu al kesinlikle çünkü bununda son pişmanlığı işe yaramıyor

askılardaki dantel detayı çok hoş

ve eteğin duruşuda süper

güzel bir seçim

güle güle giymek nasip olur inş canım

ben de dantelli gelinlik istiyorum nedense, tam benim tipim olduğundan bayıldııımmm
içine siniyorsa dinleme kimseyi, sonuçta bir kere giyeceksin.

ben de çok beğendim dantellerini. arkadaşın dediği gibi fazla kabarık olmasın vee kimseyi dinlemee. gelinliği giyecek olan sensin. sen ve eşin beğenin yeter. salla akrabaları. onlar çok isterlerse kendilerine göre gelinlik alıp senin düğünde giysinler :)))

askılardaki dantel detayı çok hoş

ve eteğin duruşuda süper

güzel bir seçim

güle güle giymek nasip olur inş canım

ben de dantelli gelinlik istiyorum nedense, tam benim tipim olduğundan bayıldııımmm
içine siniyorsa dinleme kimseyi, sonuçta bir kere giyeceksin.

Ben bayıldım, bence harika olur tatlımm

bu kadar kişi karşı çıkınca anormalllik bende heralde demiştim
içime su serptiniz saolun kızlar

bubaburum yavrucumm bu çok güzelll o kadar zarif kii çok kibar duruyo bence bunu yaptır nesini beğenmemişler anlamadım ayrıca sana çok yakışır illa beğenmeyen çıkar tarzlar farklı sonuçta ama bu senin özel günün sonuçta hayallerini gerçekleştir derim ben :))

Allah Mesut etsin canım sn beğendiysen Küme'ne çok zarif çok güzel bence hayalin buysa gerçekleştir