• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı merak ediyorum

Wonderly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
8
1
1
34
Merhaba ben 25 yaşındayım nişanlım 28 yaşında 7 aylik bir iliskiden sonra nisanlndik ikimzde balikesirde yaşıyoruz kendisi ogretmen ben sekreterlik yapiyorum ama su an issizim uzun bir suredir calismiyorum sorum şu ki biz nisanlandiktan sonra nisanlimin ailesinin beni istemedgini ogrendim nedeni benim calismiyor olmammis bir nevi ogullarinin yanlarina yakıştiramamislar. Su anda da 3 aylik nisanliyiz ailesi gelip gitmiyor arayip sormuyor ben gittgim zaman kizim hosgeldin nasilsn deyip kapanıyor konusma.tabi ben anneme babama mahcup oluyorum konustum bu durumu ben elimden geleni yapcam dedi ama degisen bir sey yok kendisi de oyle sicak davrnamiyor zaten. Sorun sadece ailesi olsa keske nişanlım da beni degistrmeye çalışıyor şive farkm var mimiklerimi onu duzeltmeye calisyor .düzenli kendisi beni rahat pasakli buluyor yaptigim isi bastan savma yapiyormusum bunu soyledi . Ben beni boyle kabul et dedigimde edemem dedi bnde senin isteklerini bilyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedgimde inanmıyor.

Oldugun gb kabul edemem demis birbirinizi oldugnz gb kabul etmeyeceksenz ne anlami var ki elimden geleni yapiyorm diyorsunz bazi insanlarin eli yatkin olmaz duzenli olmaz n kdr ugrassam da ben de olamam n kdr katlasam da temzlesem de duzen tutturamam boyle kabul etmiyorsa daha ne yapmaliymissinz siparis verseyms keske onceden bana boyle denk gelmesin diye

Merhaba ben 25 yaşındayım nişanlım 28 yaşında 7 aylik bir iliskiden sonra nisanlndik ikimzde balikesirde yaşıyoruz kendisi ogretmen ben sekreterlik yapiyorum ama su an issizim uzun bir suredir calismiyorum sorum şu ki biz nisanlandiktan sonra nisanlimin ailesinin beni istemedgini ogrendim nedeni benim calismiyor olmammis bir nevi ogullarinin yanlarina yakıştiramamislar. Su anda da 3 aylik nisanliyiz ailesi gelip gitmiyor arayip sormuyor ben gittgim zaman kizim hosgeldin nasilsn deyip kapanıyor konusma.tabi ben anneme babama mahcup oluyorum konustum bu durumu ben elimden geleni yapcam dedi ama degisen bir sey yok kendisi de oyle sicak davrnamiyor zaten. Sorun sadece ailesi olsa keske nişanlım da beni degistrmeye çalışıyor şive farkm var mimiklerimi onu duzeltmeye calisyor .düzenli kendisi beni rahat pasakli buluyor yaptigim isi bastan savma yapiyormusum bunu soyledi . Ben beni boyle kabul et dedigimde edemem dedi bnde senin isteklerini bilyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedgimde inanmıyor.
Sizi böle tanıyıp sevdi ise su an hiçbir sey söylemeye hakkı yok.Ayrıca ne demek calısmıyorsun Die istememek. Yani bu noktada zaten aileye laf düşmez. Sizin ikinizin kararı bu. Kaldı ki ülkede issizlik hat safhada sanki kolay oluyor bazı seyler.

Peki bunlari nisanlanmadan önce neden düsünmemis sive farkinizin oldugunu nisanlandiktan sonra ögrenmedi herhalde .. aileye gelecek olursam yani nedir issiz kaldiginiz icin istememek nedir yahu .. herkes bir gün issiz kalabilir o zaman herkes esini issiz kaldiginda bosasin var mi ya böyle mi mantik .. ayrica evi gecindirmesi gereken Erkektir Kadin degil..

Bilmiyorum sorunlar yaşıyoruz devamli nisanlandgimizdan beri boyle aslinda kendisinin istedigi bir seyi yapmayinca bozulur trip atar bilmyorum ne yapcagimi benim sucum ani çıkış yapp hemen sinirlenmem ama beni o noktaya o cekiyor ben dyorum sen beni bu hale getryosun kabul etmyor da

Back