Merhaba ben 25 yaşındayım nişanlım 28 yaşında 7 aylik bir iliskiden sonra nisanlndik ikimzde balikesirde yaşıyoruz kendisi ogretmen ben sekreterlik yapiyorum ama su an issizim uzun bir suredir calismiyorum sorum şu ki biz nisanlandiktan sonra nisanlimin ailesinin beni istemedgini ogrendim nedeni benim calismiyor olmammis bir nevi ogullarinin yanlarina yakıştiramamislar. Su anda da 3 aylik nisanliyiz ailesi gelip gitmiyor arayip sormuyor ben gittgim zaman kizim hosgeldin nasilsn deyip kapanıyor konusma.tabi ben anneme babama mahcup oluyorum konustum bu durumu ben elimden geleni yapcam dedi ama degisen bir sey yok kendisi de oyle sicak davrnamiyor zaten. Sorun sadece ailesi olsa keske nişanlım da beni degistrmeye çalışıyor şive farkm var mimiklerimi onu duzeltmeye calisyor .düzenli kendisi beni rahat pasakli buluyor yaptigim isi bastan savma yapiyormusum bunu soyledi . Ben beni boyle kabul et dedigimde edemem dedi bnde senin isteklerini bilyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedgimde inanmıyor.