• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yorumlarınızı bekliyorummm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadikeyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
8
0
36
27
Merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyorum herkes birbirine çok güzel tavsiyeler veriyor o yüzden bende yazmak istedim evlendiğimden beri adetim düzenleydi fakat bu ay 10 gün gecikti hamişim olabilirmiyim diye evde test yaptım ama negatif çıktı hastaneye gidip kan testide yaptırdım ama o da negatif çıktı hatta doktorum haftaya adet olmazsan yine gel dedi ama ilk defa k.rengi lekeleniyorum ve peçeteyle sildiğimde açık pembe renginde kan geliyor hiç başına gelen var mı ve bi tavsiyesi olan lütfen yardımcı olun kızlarr

stresli bir dönemde misin acaba bilemedim. on gün gecikme de normal değil. bence bir test daha yap tekrar negatif çıkarsa doktora git. adet söktürücü versinler. maalesef adet düzeni hava koşullarından bile etkilenebiliyor.

stresli bir dönemde misin acaba bilemedim. on gün gecikme de normal değil. bence bir test daha yap tekrar negatif çıkarsa doktora git. adet söktürücü versinler. maalesef adet düzeni hava koşullarından bile etkilenebiliyor.
Stresli değilim ama artık ne yapıcağımı şaşırdım tavsiyeniz içinde teşekkürler

Back