• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınızı bekliyorum..

DILARA83

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
20
0
6
Ankara
merhaba arkadaşlar. ben mart ayında dış gebelik geçirdim. 2.gebeligimdi. laparoskopi ile gebelik sonlandırıldı sag tüpüm alındı. sol tüpte de tıkanıklık varmış ve dr.um. açtıgını söyledi. 3 ay sonra bebek düşünebilecegimi söyledi. ama şimdi çok korkuyorum tekrar kapanır ve aynı şeyleri yaşarım diye :( ben gibi sorun yaşayanlar varmı? yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekürler..

Yengemi okudum bu yazıda sanki..
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım..
Canımın canı dayımın eşinin de aynı durum başına geldi, alınan tüp, sonlandırılan gebelik.. Diğer tüpü de tıkalıydı, gebelik sonlandırılırken müdahale edildi ama işe yaramadı.
Sağlık durumu iyi değildi, kadınsal olarak.. Zor yani demişti doktor anne olma şansı.. Birkaç zaman, yavrumuz olmadı.. Yengem ameliyat oldu sanırım diğer tüpü açtılar, çok da soramadık hani alınmasın üzülmesin diye..
Biraz bekledik tabi, ama Allah'ım nur topu gibi (maşallah) bir evlat nasip etti..
Ve sonrasında doktor şaşırdı, Allah'ım vereceğim deyince veriyor..
Size doktor böyle bir uyarıda bulunmadığı için, sizin şansınız daha yüksek diye düşünüyorum.. Hele ki tüpü açtık demiş, bize o bile denmedi.. Allah'ım size de nasip etsin. Rabbimin izniyle olur her şey.. :16::16:

çok sagol arkadaşım. öyle ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymaya. herşey Rabbimden tabiki. çok şükür.

çok sagol arkadaşım. öyle ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymaya. herşey Rabbimden tabiki. çok şükür.

Canım benim, neler duyuyoruz neler görüyoruz..
Öyle imkansızlar var ki Rabbim veriyor..
Tek tüple hamile kalan kadınlar o kadar çok ki ohoo, sorun bile değil belki bu artık tıpta. :16:
Sen gönlünü ferah tut, tedavini ihmal etme, hayırlısıyla her şey olur.. :16::16:

Son düzenleme:
İnşallah saglikli bir bebeginiz olur

Back