yorumlarınızı bekliyorum :)

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg

yorumlarım şöyle...bir balık var sanki bayağa büyük bir balık..kısmet var bir yerden para ya da aşk anlamında olabilir birde son resimde size destekçi biri var aile büyüklerinden olabilir :KK34:

mrb. canım..
falında bolca balık var Çok yakın bir sürede beklediğin zenginlik, bolluk senin olacak.
ayrıca eşin veya sevgilin varsa sana süpriz yapıcak, yoksa yeni bir teklif alabilirsin...
falın aydınlık güzel bir fal kalp, para ve mutluluk görüyorum..

tabiki herşeyi allah bilir, ben bakarak hissettiklerimi yazdım..
dilerim istediklerin olur. :KK16: :KK16: :KK16:

Sana birinden bir adım var. Bekarsan geleceğe yönelik bir adım olabilir. Bir törende (nişan-düğün gibi) ortaya çıkıyor sanki bu durum. Çok kısmetli bir fal; bir sürü balık, kuş var. Israrla istediğin üzerinde durduğun bir konu var bu konudaki ısrarınla isteğini elde ediyorsun. Dışarıdan sana müdahale eden işlerine burnunu sokan iki insan var. Birinin adında veya soyadında “a” harfi var. Aile içinde 3 kişi görünüyor. Onları koruyan bir güç var.
Ancak bu kadar görebildim :)

Sana birinden bir adım var. Bekarsan geleceğe yönelik bir adım olabilir. Bir törende (nişan-düğün gibi) ortaya çıkıyor sanki bu durum. Çok kısmetli bir fal; bir sürü balık, kuş var. Israrla istediğin üzerinde durduğun bir konu var bu konudaki ısrarınla isteğini elde ediyorsun. Dışarıdan sana müdahale eden işlerine burnunu sokan iki insan var. Birinin adında veya soyadında “a” harfi var. Aile içinde 3 kişi görünüyor. Onları koruyan bir güç var.
Ancak bu kadar görebildim :)

hepinizine çook teşekkürler ne güzeel sözler böyle,sevindim :) evt canm ailede 4 kişiyiz benle beraber,ısrarla üzerinde durduğum konu okul meselesi şmdilik tercih yaptım inş gelir bi yer.

X