Yatak Odası Dekorasyonu Yorumlarınızı bekliyorum..............

Brokoli

MUSTAFA❤️YİĞİT
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.424
0
356
37
tempogencodasi.jpg

herkese mrb bana bir fikir verirmisiniz şuan hamileyim ve oğlum olacak bir oğlum daha var onlara ileriye yönelik kullanılabilecek oda almak istiyorum ama karar veremedim sizce bu takım nasıl.......

Son düzenleme:
gayet hoş bir oda her yaşta rahatlıkla kullanılabilir
yalnız şunu düşündünüz mü, genelde bu resimlerdeki alanlar aydınlık ferah oluyor, sizin evinizdeki odada böyle mi çünkü karanlık odaysa iyice can sıkıcı olabilir?
bir de bebiş ileride bu odaya geçerse buna uygun yatak olayını nasıl yapacaksınız, gerçi uzun süre beşikte yatacak ama?

güzel ama bencede daha açık renk sanki daha iyi neblim açık renk mobilya çocuklar içinde iyi oluyo,ben beyaz düşünürdüm mesela değişebilen yerleri (dolabların tutma yerleri,gibi)renkli yapardım,sonrada değişirtirdim sıkıldıkça(uzun süreli dedin ya )........sadece fikir

modeli ve rengi çok güzel bence. her türlü nevresim ve perdeyle de kombine olabilir ama modeli göstermesi için odanın biraz geniş olması lazım

yorumlarınız için tşklerrr odamız geniş ve aydınlık arkadaşlar aldık odayı sonunda karar verdik şimdi duvar kağıt kaptıracağız gelmesini bekliyoruz döşenince resmi ekliyeceğim tşk ederim fikirleriniz içim

bizdeki tek değişiklik halımız yeşil krem bazamız beyaz duvarımız beyaz krem çizğili perdemiz rustik ve kahverengili

Back
X