Gelinlik Modelleri Yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

1. model daha güzel olmuş bence ikicisi tek parca gitmiş hiç bi muhteşemliği kalmamış gibi işlenmemiş uğraşılmamış bir tül gibi kalıyor bu model bence

KK arkadaşım,

1. model çooook daha zarif ve daha güzel duruyor.
2. model biraz basit ve ucuz duruyor.

senin vücut hatlarına 1 daha çok gitmiş. inan bana.
hatta saçını komple arkaya alıp düz topuz yaptırabilirsin. çoook daha güzel olur, ve duvağın çoook uzun olmasın sakın.
çünkü eteğin kabartık olduğu için, tül deryasında kaybolursun

boynuna hiç bir kolye takma. parmaklarında evlilik yüzüğü aliyans, sadece ince bir parlayan bileklik takabilirsin.
küpen sallanmayan küpe, oda ince bir parlınta gibi birşey olabilir.

çooook güzel olur ozamannn...

hatta resimleri nasıl ekliyorsunuz, nasıl eklendiğini bilsem sana bir kaç gelin başı resmi eklerdim...

Uzunnn uzunn yorumların ve vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim:)benimde zaten 1.daha çok hoşuma gitti hatta nişanlım kuğu gibi oldun dedikten sonra bi kere daha beğendim:)Haklısın 2.olan boyumu kısa gibi gösterdi resimde aşağıda eklenti ekle butonundan oluyor :)

vallaha yorumlarınız çok işime yarıyor :)tek başına insan karar veremiyor çünkü:)

bak bu gelinde çok sade olmuş veee harika öyle değilmi..
bunun gibi mesela demiştim. saçını açık bırakmanı önermem güzel durur fakat bukleler söner.

Canım,
Ben de mendil eteği daha çok begendim ve sana daha çok yakıştırdım. Bir tek ön tarafındaki o taşlı süsleme hoşuma gitmedi benim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…