Gelinlik Modelleri Yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

img_06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
42
0
26
Ankara

Kızlar gelinliğim için yardımlarınızı bekliyorum bir türlü karar veremedim

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun, çok güzel çok da yakışmış. karar veremedim demişsin başka alternatif var mı ?

gelınlıgın on tarafını merak ettım :)

İkisini de çok beğenemedim aslında ama ikisinden birini seçecekseniz 2. daha iyi duruyor.

cnm 2. gelinlik çok kötü bence.......tabi zevkler farklıdır......sebebine gelince ben sert geçişleri sevmem.......yani üstü tamamen taşlı tuşlu altı bomboş sıradan bir tül...........

1. ona nazaran daha iyi.......ama çok güzel değil
özellikle oradaki toka emanet gibi duruyor..saçma sapan kocaman bir toka koymuslar..yoksa fena değil yani.......

Son düzenleme:
Yani aslında o kadar çok dolaştım ki anlatamam ama o dantelli gelinlikler bana göre değil benin gönlümde 1.den yana ama hala karar veremedim baktıkça kafam karışıyor

Prenses etek olmamalı bence, üst tarafı taşlı alt tarafı komple dümdüz tül, işçilik yok, çok sıradan. Mendil etek olan gelinlik daha iyi gibi duruyor ama buda yine çok boş. Zamanın varsa biraz daha araştır bence, eğer bunlar "hah bu olmalı" diyebileceğin gelinlikler olsaydı kararsız kalmazdın.

2. kesinlikle böyle altı tül olan basit duruyor canım.

canım daha güzel modeller bulabilirdin ama tabi önemli olan senin ne istediğin,zevk meselesi 1.gelinlik yakışmış ikisinin arasında.mutlulukla giy inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…