Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm 2. gelinlik çok kötü bence.......tabi zevkler farklıdır......sebebine gelince ben sert geçişleri sevmem.......yani üstü tamamen taşlı tuşlu altı bomboş sıradan bir tül...........
1. ona nazaran daha iyi.......ama çok güzel değil
özellikle oradaki toka emanet gibi duruyor..saçma sapan kocaman bir toka koymuslar..yoksa fena değil yani.......
Yani aslında o kadar çok dolaştım ki anlatamam ama o dantelli gelinlikler bana göre değil benin gönlümde 1.den yana ama hala karar veremedim baktıkça kafam karışıyor
Prenses etek olmamalı bence, üst tarafı taşlı alt tarafı komple dümdüz tül, işçilik yok, çok sıradan. Mendil etek olan gelinlik daha iyi gibi duruyor ama buda yine çok boş. Zamanın varsa biraz daha araştır bence, eğer bunlar "hah bu olmalı" diyebileceğin gelinlikler olsaydı kararsız kalmazdın.
canım daha güzel modeller bulabilirdin ama tabi önemli olan senin ne istediğin,zevk meselesi 1.gelinlik yakışmış ikisinin arasında.mutlulukla giy inşallah.