Yorumlariniza ihtiyacim var

Keşke beklemeseniz çünkü aldatmasını mı bekliyorsunuz kontrol edeceğim diyorsunuz bu bile güvensizlik. Adamın bahaneleri saçma yersiz. Ayrılamayacaksanız kendinizi kontrol edip bunaltmaya gerek yok. Zaten bir daha olursa bahane beni çok sıktın bana güvenmedin olacak.

Bu erkeklerde gram akıl yok gerçekten ya. Eşine yakalanıp da ben değil arkadaşım konuşmuş diye sallamayan yok herhalde. Çocuk kandırdıklarını zannediyorlar. Konu sahibi ileriye götürdüklerini düşünmüyorum ama resmen flörtleşmişler. Bahanesi de boşluğa düştüm. O da ayrı bir orijinal bahane. Artık bundan sonra ne tepki göstereceksiniz kendiniz karar vereceksiniz. Ama masumane bir durum olmadığı kesin.

Aldatılmışsınız. Ya bunu sindirip, bir göz dağı verip evliliğe devam edeceksiniz, ya da boşanacaksınız. Gecenin bir vakti ve sürekli “işsel” konuşamaz efendim. Yok öyle bir dünya. Siz konuşun her gece saat 2-3 te, bir erkek arkadaşınızla. Ama “işsel” deyip geçin. Yok öyle bir şey yani. Seçim sizin ya devam edin ya boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…