Yorumlariniza ihtiyacim var

Hem abi kardeşce konuşma,hem yok başkasıyla arasını yapmaya çalışıyor ne hikmetse bunun telden konuşuyorlar , hem babamın kaybı senin kıskançlığın itti konuşmam hataydı diyor..herşey ortada malesef

Cinsel bişi yaşandığını sanmıyorum ,
Sıkılmış, bunalmış geyiğe sarmış .
Maalesef erkekler,bayanlarla sohbet seviyorlar ,evliliğini bozmayın ,bir saha da yapmaz ,belli pişman olmuş

Pişman olduğunu nerden anladınız? Ben yazdıklarından onu çıkaramadım.
Bana yakalandığı halde konu sahibini suçlamış gibi geldi.
Yok senin yüzünden yok ilgisizliğin yüzünden..
He canım he..
Adam hem suçlu hem güçlü..

Bana üste çıkmaya çalışmış gibi geldi..

Aldatılıyorsunuz. (Kolay kolay bunu demem ama eşinizin beni boşluğa itti cümlesi açık bir itiraf)

Gece 23.05 ne gibi iş konuşulmuştur acaba ya da şöyle sorayım nasıl bir iştir ki bu hep siz yokken konuşuluyor?
Aralarında yakınlaşma olduğu aşikar, gerisi size kalmış. İnandırmaya çalıştıkça da komikleşmiş.

kim kimi her gün arar ne konuşur ne dertleşir ki hatta sabah 7 de gece 11-12 de mesajlar falan nereye kadar iş için olabilir ki. siz kendinizi inandırmak kabullenmemek istiyorsunuz belki de eşinize konduramıyorsunuz ama ortada değil mi sizce her şey? 12 yıllık geçmiş diyorsunuz ama ister 1 yıl olsun ister 20-30 yıl yapan her türlü yapıyor sonuçta. kız ne derse desin eşiniz ne derse dedin istedikleri kadar abi kardeş desin aralarında ne oldu bitti bilemeyiz ama bir etkileşim olduğu kesin ki o iletişim kopmamış. kararı verecek olan sizsiniz ya ona inanacaksınız ya kendinize .. ya bir daha yapmaz diyip ona güvenip devam edeceksiniz ya da kendi yolunuzu çizeceksiniz iyi düşünün olur mu.. 12 yılım var onla diye düşünmeden sadece kendiniz için düşünün bu durumu sadece kendiniz..

ben sizin eşinizle ilgili daha önce ki konunuzu hatırlıyorum. o zaman da söylemiştim çok fazla gereksiz bunaltıyosunuz diye. ama ne olursa olsun bunu hak etmediniz tabi ki. bence de aldatılmışsınız. o kadın sizle buluşup tabi ki de evet birşeyler oldu diyemezdi.. terbiyesiz kadın evli barklı adamla ne görüşürsün o kadar adiler ya

İtiraf üslü suçlama. Kaymaklı ekmek kadayıfı gibi.
Bahane de kadın demi ne güzel dünya? Adamda ahlak yok sadakat yok. Kendi pisligine kılıf arıyor. Kimsenin namusundan kimse sorumlu değil. Herkes kendi namusunu korumakla görevli. Diğerleri bahane. Madem evlilikte umduğunu bulamadin. Ayrıl değil mi. Ya da yaptın bi haltlar adam ol kabul et namussuzluguna kılıf arama.

Bunu kadın yapsaydi nolur hepimiz biliyoruz.

Boşanmak işine gelmiyorsa hic uzatma ve konuyu kapat. Yüz göz olmaya gerek yok AMA aldatmış yani...
Hemde baya baya...
Yani aldatmamiş olsa bile ortada yalan ve kirilan güven var...sonucda ergen gibi sen evden cikar cikmaz kizi ariyor, car car telefonda ne anlatmış kiza? 23 yasindaki bir kızla iş amacli ne paylaşmış?
Çöpçatanlık yaptığı kişi kim?

çok da güzel aldatmış kız da başına kalacağında korkmuş adamın kandırılmışsın resmen. bir kere ypaan bir daha yapar bi de utanmadan sen boşlığa ittin demiş terbiyesiz. diğeri de madem o kadar kardeş kardeş yarım saat kendi kardeşiyle anasıyla danasıyla konuşuyorm mu acaba her gün bu ne laubalilik. bilmiyorum yemeyin bence bunu

Vala bu tavırlara sahip bir eşim olsaydı (sizi kast ediyorum ) baskasiyla mesajlasmazdim ama muhtemelen boşanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…