- 21 Ocak 2019
- 23
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutlulukneydianlatirmisin
Merhabalar biraz uzun olacak ama simdiden hakkinizi helal edin ben 4 yillik evliyim esim 31 ben 28 yasindayim esim muhasebeci bir sirkette sorumlu olarak calisiyordu yanina bayan 23 yasinda bir bekar eleman aldilar 6 ay birlikte calistilar esim isten ayrildi fakat ayrildiktan sonra ben kizla ilk zamanlar isle alakali olarak gorusmusler ben telefonda gordugumde daha konusmana gerek yok soyleyip telefondan numarasi silip engelledim fakat kizla 4.5 ay boyunca kizla hemen her gun konusmuslar ve bazi gunler sık sık mesajlasmislar esim 3 ay issiz kaldi bu issiz kaldigi donemde ve ise girdikten sonra da ben yakalayasi kadar gorusmeler devam etmis ben tele baktigimda arama yada mesaj gormuyordum.ben dökümana bularak ulastim bu bilgilere sabah 1 kez o issizken ben ise giderken saat 7.28 aramis 51 sn konusmuslar ve ben 7.20 geçerken evden cikarken ve 1 istisnai yi durum daha 1 gunde gece 23.05 te mesaj atmis esim kiza benim yanimdayken bile ardindan 3 gun sonra konusuyorlar ve bir ayrinti daha 1 mayis ta kiz resmi tatilken haftanin ortasi carsamba gunu esim 7.30 evden cikiyor 7.45 kiz aranilip konisyorlar esim o gun calisiyor ne zaman cikicagi belli degil o gun 12 de beni ariyor ben geliyorum hazirlan disari cikariz diyor beni arayip isteyim calisiyor deyip kizla da bulusabilirdi gibi gibi seyler ben ogrendikten sonra esim ilk basta issel konustuk is gorusmelerini falan anlatiordum dedi ve ise girdikten sonra yeni is yerindeki erkek arkadasi bu kizla arasini yapmaya calisip onlar telefonda konusuyordu benim telden dedi bu gorusmeler 1 gunde 6 7 hatta 8 i bulan armalar var ve gorusme sureleri 10 dk 15 dk hatta 1 tane gorusmesi 32 dk bulan gorusmesi var esim kur an a el basarim abi kardesce bir gorusme dedi art niyet yok dedi hattini degistirdim 15 senelik hattini hic degistirmezken bu olay uzerine degistirdi ve gorustugu kizi aradim gece 4 te aradim kizi yatim saat konustum ve ertesi gun bulustum kiz abi kardes gibi oldugunu issel konustuklarini is ortamini o yasadigi icin burada destek oldugunu ayrilmaniz kac yillik evliliginizi bitirmeyin dedin esim ve o kiz konusmalarin abartildigini ve haksiz oldugunu kabul ettiler .ve ben suan evliligimiz cok yiprandi 8 yil gorusup 4 yillik evlilik 12 yillik gecmisim var esimle cok uzuldum yiprandim ve diken uzerindeyim hep supheciyim esim bu arada eski is yerinden ayrilmadan 2 ay once babasini kaybetti ve bana babamin olumu ve senin kiskancligin bu bosluga itti sadece konusmam hataydi ama art niyet yok diyor sizler bu durumu nasil yorumlarsiniz yardiminiza ihtiyacim var.