yorumlarınıza ihtiyacım var lütfennn

begonvil92

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
30
0
96
merhaba ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım hemen hamile kalırım düşüncesiyle sonra bıraktım yaklaşık 1.5 yıl olcak korunmayalı ama hamile kalamıyorum 2 kere doktora gittim hamile olduğumu zannederek bi kere ultrasonla baktı görünmedi kan testide negatif ama 2 ay adet olmamıştım psikolojikmiş ikincisinde kan testi negatifti 40 günde adet oluyorum bu ay 23 günde oldum ve 2 ay önce sağ göğsümü sıkınca süt geldi prolaktin hormonu yükselmesi olabilirmiş doktora gitmek istemiyorum kendim hamile kalmak istiyorum muayenenin aşşağdan olması beni ürkütüyo açıkçası ev tipi kısırlık testleri var artık onlardan almayı bile düşündüm doktora gittiğimde ne gibi testlerden geçicem hamile kalmama engel bi rahatsızlığım olsa belirti vermezmi acaba çok umutsuzluğa kapıldım artık bebeğim olsun istiyorum benim gibi hikayesi olanlar yazsın lütfen

Eşinde problem olabilir mi acaba? Kırk günde adet oldum demişsin yumurtlamam gerçekleşmemiş demekki.stres yapmamak lazım diyorlar stres yapmadanda duramıyor insan:) ovulasyon kirlerinden al istersen ama eşinde doktora gitsin boşuna kendini yıpratma belkide onda sorun vardır.çocuk tek taraflı sağlıkla olamıyor maalesef o yüzden işinizi sağlama alın derim

eşimin 2. evliliği ve ikiz kızları var sorun bende büyük ihtimalle ben her ay 40 günde oluyorum bu ay yumurtlamamı hesaplamıştım tam o gün adet oldum yumurtlama testlerini deniycem öncelikle prolaktin içinde kan testi yaptırıcam ancak doktora gittiğimde ne gibi testlerden geçicem açıkçası yumurtlama zamanında vajinal ultrasonla bakılsın istemiyorum tercih meselesi yaptırmak zorundamıyım onuda bilmiyorum umutsuz vakayım yani

çocuk sahibi olmak istiyorsanız her türlü testi yaptırmak zorundasınız,öyle muayene olmam demekle olmuyor bu işler,biz kendimize dokundurtmadan mı hamile kaldık, bence bir doktorun takibinde testlerinizi yaptırın ,korunmayalı bayağı olmuş,kendi kendine beklerseniz zaman geçer,doktor kontrolü en iyisi..

Seni çok iyi anlıyorum canım ancak umutsuzluğa düşme bende dört aydır deniyorum çikolata kistim var çok sancım oluyor ve hamile kaldığımda kurtulabilcem.vajinal ultrasondan korkma ben titreyerek girmiştim muayene odasına ama evli bayanlarda karından ultrasonu tercih etmiyorlar maalesef.bana bunu Prof söylemişti ilk muayenemi yapan oydu.daha detaylı bi görüntü oluyo sanırım.kan testlerinde yumurtlamaya bakarlar mutlaka yaptır cunku kırk günde adet oluyomussun.ılaçla falan düzelir ınsallah.doktorunla yinede konuşursun istemesen tabiki yapmaz ama alışmak zorundayız canım kendini korkutma sakın

canım az bi süreç değil git doktora
allttanda muayne ol.bunu sorun etme ayrıntılı vaktır

psikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğim için gitmiyorum sanırım şuan 23 yaşındayım ve bu tür olaylarda tedirgin olmam normal sanırım 40 günde adet olmam büyük bir sorun yaratırmı okuduğum yazılarda düzenli adet olunduğu hallerde 40 gün normal diye biliyorum

cnm mutlaka doktora git hormonal sorunlar maalesef kendililğinden hamile kalmayı güçleştiriyor tedavi görmen gerek muayeneden hiç korkma hastaneye gittiğinde dahi tansiyonu düşen iğne bile vurduramayan biriydim alttan muayene oldum çok korktum hatta eşimde yanıma gelsin dedim almadılar abartmışım hiç korkacak bişey yok kendim gidiyorum artık adetin 3.günü git hormon tahlili yapıyorlar(kan alıp) bi de adetin 21.günü progesteron hormonuna bakıyolar yumurtalama olup olmadığını gösteriyor 40 günde adet oluyormuşun ben de 34-45 arasında değişiyor doktora gittim polikistik over var dediler yani yumurtalarım bazen gelişiyor bazen gelişmiyormuş 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz sonuç alamadık ihmal etme doktora git

Bence bir an once bir doktora git ve gerekli testleride yaptir. Ayrica hicbir doktor senin istrmedigin bir muayene sekline girisemez. Sen krindan bakilmasini istiyorum dersin olur biter diger sekil daha saglikli ama oncelik senin kendini rahat hissetmende bence hic yoktan iyidir. Ihml etme bosa vakit kaybetme

teşekkür ederim kızlar azda olsa özgüven geldi tatilden dönüşte ilk işim doktora gitmek olucak herşeyi Allahtan beklememek lazım :) yumurtlama takibi kandan bakılabiliyormu bileniniz varmı

teşekkür ederim kızlar azda olsa özgüven geldi tatilden dönüşte ilk işim doktora gitmek olucak herşeyi Allahtan beklememek lazım :) yumurtlama takibi kandan bakılabiliyormu bileniniz varmı

yumurta takıbı kanda bakılmaz adetınızın 3. gunu doktora gıdıp tsh,fsh,lh,e2 ve prolaktın degerlerınıze baktırın adetınızın 5. gununden ıtıbaren zaten folıkülünüz (yumurtanız) büyümeye başlıcaktır 3. gunude doktor yumurtanz olup olmadıgını söyler zaten sız ılk önce bu testlerı yaptırın adetınız bıtıncede yumurtanız ıcın gıderısnız doktora bende 40 gunde bır oluyordum bu yumurtanın yavas gelısmesı demek normal bır durum DEGİL 21-35 arası adet dönemlerı normal sayılmakta ben adetın 2. gunu çörek otu bal tarcın karısımı yemege basladm ve o ay 35 gune dustu bu ayda tam zamanında yanı adetın 14. gunu yumurtlamam oldu doktora gıtmeyı sakın ıhmal etmeyın yaş ilerledıkçe yumurtlama daha çok yavaşlıyor

artık çocuğum olmadığı için doktora gitmeye karar verdim ne zaman gitmeliyim ve bu söylediğiniz testlermi yapılıcak adetimin 3. günü gidersem prolaktin testi yaptıramam sanırım önce ona bakılması lazım adetin 14. günü gitmem gerekicek sanırm

Adetinizin 3. Gunu prolaktine baktirirsanz daha iyi 14. Gunu ne alaka anlamadmm bu soyledgm testlere doktorlar adetin 3. Gunu bakyor adet olunca 3. Gunu sabah gidin zaten doktor butun testleri yapar

Adetinizin 3. Gunu prolaktine baktirirsanz daha iyi 14. Gunu ne alaka anlamadmm bu soyledgm testlere doktorlar adetin 3. Gunu bakyor adet olunca 3. Gunu sabah gidin zaten doktor butun testleri yapar

yanlış hatırlamışım 14 değil 21. gün prolaktin testi yapılıyomuş öyle okumuştum ama 3. gün bakılabiliyosa o daha iyi olur bütün testleri aynı gün yaptırırım

mutlaka doktora gitmelisin, ilk zaman bayılır gibi oluyordum alttan muayene olunca ama şimdi alıştım, bence git mutlaka yumurtalıklarına bir baksın, belki tembellik vardır. muayene oolmadan bilemessin, benim de prolaktinim çok yüksek çıkmıştı, ilaç ile düştü, şimdi biz de bebek istiyoruz bakalaım ne zaman olacak bekliyoruz.

Allah her isteyene nasip eder inşallah artık göze alıcam kısmetse adet olmayı bekliyorum testler için

21.gün ve sonrasında yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediğine progesteron hormonu ölçülerek bakılıyor prolaktin değil. Progesteron hamilelikte artan bir hormon. Prolaktine adetin 3.günü baktırabilirsiniz geçmiş olsun.

ikisini karıştırmışım teşekkürler :)

Ilk önce genell bir muane ediyorlar sonra size ve eşinize testler yapılacak hamile olmanıza engel olan bir durum varmı diye sonra.. Adetinin 2-3 günü çağırıyorlar bende öyle yapmışlardı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…