• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza göre pisikiyatriste gidip gitmemeye karar vericem.Anksiyete bozukluğu!!

Annemdede vardı ama annemin ileri dereceydi. Kalbim Atmıyo yüzüm sarardı gibi şeyler söylerdi. Herkesi Terslerdi. Bence ilerlemeden git derim ben annemden yaşadığım için biliyorum çok zor. Hiç uyuyamazdı 2 hafta boyunca hiç yemek yemedi ve kesik kesik uyudu hep. Oturmadı hep ayakta dolaşırdı. Herşeyi takıntı haline getirirdi 1 sene geçti hala düzelmiş değil. En ağırını çok yakından görmüş biri olarak konuşuyorum lütfen biran önce git. Kesin öylemi değilmi bilemem tabiki doktorla görüşmeni mutlaka tavsiye ederim.

Merhaba,
Buradaki yorumları çok da önemsemeyin. Siz kendinizde birtakım sıkıntılar hissediyorsanız araştırmak için yeterli bir sebep olmamalı. Bir de kimsenin dediğine bakarak "yaygın anksiyete bozukluğu" vs diye etiketlemeyin kendinizi. Belki gerçekten öyledir ama belki de stresli bir dönemdesinizdir ve bu biraz uzamıştır. Geçmiş olsun...

Back