Yok canım devam et testeKızlar anlayamadığım için sormak istedim 15. Gün yumurtlama oldu mu olmadı mı karar veremedim. Yorumlar mısınız.Eki Görüntüle 3551046
Sizce yumurtlama miDiğer günlere göre daha koyu ama sanki tam pik değil gibi kuzum bilemedim
Bende anlayamadım test markasından mı yoksa yumurta büyüyemedi mi bakalımDiğer günlere göre daha koyu ama sanki tam pik değil gibi kuzum bilemedim
Seninki de aynı canım tam pik değil gibi bilemedim yarın tekrar yapSizce yumurtlama mi
Ediyorum bakalım ne olacak ☺Yok canım devam et teste
Ay benimde böyle rengi çok yakın gibi değil gibi bakalım yarın tekrar yapalım haberleşelim canımSizce yumurtlama mi
Bu kurumuş yeni yaptığınızda fotoğraf çektiniz mi bu şekilde Pik durmuyor kurudugu içinKızlar anlayamadığım için sormak istedim 15. Gün yumurtlama oldu mu olmadı mı karar veremedim. Yorumlar mısınız.Eki Görüntüle 3551046
Yaa benim problemim de başka ben adet olmayali bugün 53. günüm ve pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bende dün söktürücü kullanmaya başladım bir suphede kaldimAy benimde böyle rengi çok yakın gibi değil gibi bakalım yarın tekrar yapalım haberleşelim canım
Yaa benim bugün 53. gün ve hala regl olmadım pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bende dün söktürücü kullanmaya başladım duzensizim çünkü bir deneyeyim bugün dedim böyle ciktiSeninki de aynı canım tam pik değil gibi bilemedim yarın tekrar yap
Çekmedim ama azıcık daha koyu gibiydi sanki.Bu kurumuş yeni yaptığınızda fotoğraf çektiniz mi bu şekilde Pik durmuyor kurudugu için
Anladım diğerlerine göre koyu duruyor ama kuruduğu için anlaşılmıyor siz teste devam edin dilerim Pik görürsün yine de o günü değerlendirseydin her ihtimale karşıÇekmedim ama azıcık daha koyu gibiydi sanki.
Teşekkürler inşAnladım diğerlerine göre koyu duruyor ama kuruduğu için anlaşılmıyor siz teste devam edin dilerim Pik görürsün yine de o günü değerlendirseydin her ihtimale karşı
Pcos mu var kuzumYaa benim bugün 53. gün ve hala regl olmadım pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bende dün söktürücü kullanmaya başladım duzensizim çünkü bir deneyeyim bugün dedim böyle cikti
Teste devam etmelisin.henüz değilKızlar anlayamadığım için sormak istedim 15. Gün yumurtlama oldu mu olmadı mı karar veremedim. Yorumlar mısınız.Eki Görüntüle 3551046
Tiroit hastalığın falan mı var canımYaa benim bugün 53. gün ve hala regl olmadım pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bende dün söktürücü kullanmaya başladım duzensizim çünkü bir deneyeyim bugün dedim böyle cikti
Evet öncesinde böyle pcos bir sorunum yoktu ama şimdi öyleyim yaPcos mu var kuzum
Yok ya normal tiroidim kilom da yok ama benim yumurtlama problemim var bu ay aslında famera kullandım ama yumurta gelişmedi hala da regl olmadım duzensizim zaten doktora gitmiştim kistte yoktu sonra pazartesi birde kan verim dedim verdim o da negatif çıktı dün söktürücü kullanmaya başladım bugün bir deneyeyim dedim test böyle ciktiTiroit hastalığın falan mı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?