- 1 Temmuz 2022
- 73
- 41
- 3
- Konu Sahibi birbogaburcu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 MayısDoğum tarihiniz neydi o da aynı mı bari bende şimdi merak ettim![]()
hani sanki 3-4 kişi planlanacak ama bir kişi sonradan gelmeyecek gibi bir şey neden bilmiyorumAy bi içimden geçti geçen doğru valla arkadaşıma demiştim![]()
Ay çok yakın19 Mayıs![]()
Annemin doğum saatimi söylediğine göre Aslan çıkıyor (ama o da pek emin değil hatırlamıyorum diyor tahmini sadeceAy çok yakınyükselenin ne?
Benimde aynı şekil annemin söylediği saat arada bir değişiyor bi dediğine göre aslan bi dediğine göre başak çıkıyorAnnemin doğum saatimi söylediğine göre Aslan çıkıyor (ama o da pek emin değil hatırlamıyorum diyor tahmini sadece) bende zaten aslanın özelliklerini taşıdığımı düşünmüyorum ya hiç uymuyor çünkü
ama kendi burcumun özelliğini komple taşıyorum
![]()
Evet Başak banada daha çok uyuyor mesela aslandansaBenimde aynı şekil annemin söylediği saat arada bir değişiyor bi dediğine göre aslan bi dediğine göre başak çıkıyorama bende aslan özelliklerini taşımam, o yüzden başak büyük ihtimalle
aynı şekil bende boğa burcunun bütün özelliklerini taşıyorum, her gören 10 dk sonra boğa burcumusun diyor
![]()
Sizinle tanıştığımıza sevindim, böyle benim gibi insanlar bulmak güzelEvet Başak banada daha çok uyuyor mesela aslandansaayy valla çok şaşırdım şuan hahahahah herşey aynı
kesinlikle ama benim karşıma astroloji seven insan az çıktığı için pek olmuyor ama az burçlarla ilgili olan biri hemen boğa olduğumu anlıyor boğalarla da çok iyi anlaşırım
kendi burcum diye demiyorum seviyorum valla burcumu
![]()