hrkse gunaydın kızlarrr..su ruyamı bı yorumlasanız cok sevınırım ya ne bıleyım cok ferah uyandım bu sabah,sabaha karsı gordugum bı ruya uzun zamandır siteye gırmıyordum aklıma burası geldi yorum için..ruyamda uzun zamandır gormdıgım ama hayatımda olmasını ıstedıgım adam(su an hayatında bırivar)tekndeyız guya onunmus..omzuna yaslanmısım dudagına bı opucuk konduruyorum sonra bı bayan,erkek cocugu 3 aylıkmıs gelıyolar ablasıymıs, cocukta ablasının.laflıyoruz flan sonra artık donelım dıyoruz ama tekne denıze acılmamıstı sankı onu anımsamıyorum esyaları toplmaya baslıyoruz ustumu degıştırıyorum o ustunu degıştırıyor ve teknde bı kız daha var yanımızda ama kım oldugunu anımsamıyorum ablası ona egılıp benı ısaret edıyor kanım daha cok ısındı ona dıyerek bı yandan toplanıyorum evden masa ortusu getırmısım katlarken bı ortu daha cıkıyor o da bızımmış guya yanı evın babamda dun burdaydı dıyorum cantada dıgr ortuyu gorunce esyaları cantaya koyarken annemın grı ve lacıvert 2 etegıde cantada bı kavanoz recel almısım teknde yerız dıye,yememısız tezgahta goruyor bu ne dıyor recel dıyorum yerız dıye almıstım kapagını acıyor kavanozun o kalkıyor ablasına ve bana bırer paket kek acıp verıyor kılo vermelıyım gıbı bısey dıyorum ona kekı yemıyorum ardından ablasına ve bana buyukce bı paket cıkartıyor hediye almıs..ıcınde ayrı ayrı top seklınde 3 paket var kırmızı,mavı,yesıl renklerdeydı parlak ambalajlı,seffaf bı posetın ıcındeler.:) sımdıden tsekkurler :)