Yorumlamadan geçmeyin lütfen

burda oturmuş bir adam var adamın sözünü dinlemeyen bir kızı var ve bu kızın ismindemi geçiyor F yada E harfi bilmiyorum ama aşık evle aşkı birbirine karıstırmak istemesede galiba isminde F yada E geçen birine kalbini kaptırmış yani E ve F harfi kızdamı asık olduğundamı onu anlayamadım.ve seni mutlu edecek bir sey var bu aslında cok yakınında ve seni bekliyor :)

Son düzenleme:

Benim adimin basharfi E ile basliyor :)

Çok eli maşalısın kimin kafasına çekiç geçirmek istiyorsun çok merak ettim :) insanlarla sürekli iç içesin bazen yoruyor bu seni. Kızdırıyorlar üzüyorlar. Birisi laf söylemiş o laflar kendine dönmüş. Sana mı söylenmiş yoksa sen mi söylemişsin bilemedim. Bir kalp var biraz dara düşmüş. İkisi de ayrı tarafa yönelmiş ama yine bir aradalar. “b” harfi gördüm. Aydınlıkta çıkmış. Kendi içinde çok karmaşıksın, kararsızsın. Yaşadığın çelişkiler var.

Tesekkurler yorumunuz icin :)

ya öğlen paylaştım bende hala tık yok kimseden yine sana bir kişi yorum yapmış.nasılda ihtiyacım var duymak istediğim seye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…