yoruma ihtiyacım var lütfen, falıma bakabilir misiniz?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
Merhaba. İki gündür berbat bir durumdayım sanki göğsüm sıkışıyor. Pek hoş olmayan birşey yaşadım, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Olumlu ya da olumsuz yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Olumlu bir şey duysam moralim yerine gelir belki umudum artar, olumsuz birşey olacaksa da şimdiden kendimi buna hazırlayayım ki tekrar bir şok yaşamayayım. Belki diyeceksiniz fala göre mi davranacaksın kendini bu kadar kaptırma diye... Haklısınız. Ama art arda yaşadığım olumsuzluklar beni iyice aşağıya çekiyor artık kaldıramıyorum...Allah beni ve herkesi kötü niyetli, hayırsız kişilerden korusun.

$IMAG1026.jpg $IMAG1027.jpg $IMAG1028.jpg $IMAG1029.jpg $IMAG1030.jpg $IMAG1031.jpg

Hala bekliyorum kızlar, yok mu yorum yeteneği olan,yorumlamak içinden gelen birisi? dün de rüyamda bebek gördüm hayırdır inşallah.

Kafanın tüm karmaşası yansımış fincanına. Küçük umut ışıkları görsen de senin için yeterli olmuyor. E harfi gördüm bu kişi sıkıntınla mı alakalı yoksa sıkıntını atmaya yardım mı ediyor bilemedim. Yardım ediyorsa pek faydası olmuyor, sıkıntınla alakalıysa istediğini başarmış. Geçmişinle ilgili canını sıkan bir durum var. Belki bu konuda bişey duyabilirsin bi haber alabilirsin bu da senin canını epey sıkacak gibi duruyor. Yakın bir zamanı var bunun.
Biraz daha sıkıntı ve stres görünüyor ama hepsinin üstüne dünger çekmeyi başardığında için de ferahlayacak, çevren de, duyguların da.

Kafanın tüm karmaşası yansımış fincanına. Küçük umut ışıkları görsen de senin için yeterli olmuyor. E harfi gördüm bu kişi sıkıntınla mı alakalı yoksa sıkıntını atmaya yardım mı ediyor bilemedim. Yardım ediyorsa pek faydası olmuyor, sıkıntınla alakalıysa istediğini başarmış. Geçmişinle ilgili canını sıkan bir durum var. Belki bu konuda bişey duyabilirsin bi haber alabilirsin bu da senin canını epey sıkacak gibi duruyor. Yakın bir zamanı var bunun.
Biraz daha sıkıntı ve stres görünüyor ama hepsinin üstüne dünger çekmeyi başardığında için de ferahlayacak, çevren de, duyguların da.

evet canım e harfli kişi resmen alt üst etti bütün psikolojimi. artık beni üzen bu kişilerden tamamen kurtulmak istiyorum çünkü atlatması zor şeyler yaşadım hala da yaşıyorum. inşallah kurtulmak istiyorum bu sıkıntıdan. bana hayrı dokunmayacak, beni üzecek, hatta kendine hayrı olmayan kişiler artık benden uzak dursun...yorumun için çok teşekkür ederim canım.

X