• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapın ltfn!!!

Umarım buraya başka konularla da gelmezsiniz..Daha ilişkinin adı koyulmadan boyundan opulmek.. Bilemedim.. Hakkınızda hayirlisi..

Anladigim kadariyla bu iliskinin bir ismi yok sevgili degilsiniz yani digimi?
Egeer oyleyse elinizi tutma hakkini vermeyin bence.
Bide insan telefonuna bakamayabilir. Ama biz kac saat den yada gunden bahsediyoruz? Bide telefonuna bakamadim mesguldum demisya, size tam olarak acikladimi neden mesgul oldugunu ?
2 gün falan yanında baktım mesajlarına gercekten gormedigine eminim dosyalarım vardı afyona gittim vs dedi gordum geri donucektim ama araya bi sey girmistir muhakkak diyerek acıkladı

2 gün falan yanında baktım mesajlarına gercekten gormedigine eminim dosyalarım vardı afyona gittim vs dedi gordum geri donucektim ama araya bi sey girmistir muhakkak diyerek acıkladı
Bence siz karsi tarafla cok uyusmuyosun, yanlis anlamayin bu bir elestiri degil sadece bir yorum ; bence siz, el ustunde tutacak , hemen ismi konulacak bir iliski istiyosunuz fakat karşı taraf agirdan almayi seven, hayatindaki kisiyide , hayatinin odak noktasina koymayan biri gibi. Anladigim kadariyla duygusal bir kadinsin, ve herseye kirilabilirsiniz, bahsi gecen beyfendi istemeden sizi uzebilir bence :(((

Back
X