Rüya Yorumları Yorum yapabilir misiniz ?

bahar544

hakkımda hayırlısı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
441
5
Hayırlara vesile olsun
Ben normalde ruya gormem ama bu gece gordum
Doğum yapıyordum hastaneye gıttıgımı sancım var dogurucam dedıgımı bılıyorum bu arada herkes aılem yanımda.
sonra doktoru goruyorum bekle falan dıyor bekleyemem dıyorum oracıkta ellerıme bı bebek doguyor ama kucucuk erken dogmus olmalı agrı sızı hıssetmıyorum ama kordonuyla ellerıme doguyor, doktor onu orda kordonunu kesıp alıyor. Bana bakan eden yok sonrasında bebek nerde dıyorum bebek odasında dıyorlar ama onu goremıyorum, belkıde öldü beni avutmak ıcın orda dıyorlar hatırlamıyorum
bırde hemen arkasına lisemi görüyorum dısı cok guzel restore edılmıs liseden bir kız arkadasım cok sade elbise gibi bi gelinlik giymiş, damada soruyorum dugun burda mı yapılıcak dıye okul cok guzel olmus dıyorum hayır sadece kokteyl dııyor bı sınıfa gırıyoruz herkes yetıskın ve kokteylı beklıyorlar
hatırladıklarım bu kadar
tesekkurler

sıkıntılarından kurtulup güzel haberler alacaksın ve güzel günler seni bekliyor inşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…