yorum sizin kizlar :)

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
inkkkpf8iul.jpg

beni güldüreceginiz yorumlarinizi bekliyorum canlarim:roflol:

gayet masumane bişey yani. hava sıcak adam bunalmış susamış. kadında adamı yormamak için hayatım al benden iç demiş:))))))
delüler yaaaa

nerden buluyon bunları anlamıomki:))))

gayet masumane bişey yani. hava sıcak adam bunalmış susamış. kadında adamı yormamak için hayatım al benden iç demiş:))))))
delüler yaaaa

nerden buluyon bunları anlamıomki:))))

:roflol:masumhane ha:roflol:susamis ha:roflol:
arayan mevlasinida bulur b.......a diye bosuna dememisler cicim

vayy bu resmi daha önce görmüştüm ben.. herkese dağıtıyormu bu kadın su sebili misali hehehehe delikafadulden delikafadulden

incitanem, o kişi erkek mi? bayan mı? anlayamadım,ama anlayabildiğim, annesi memeden ayırmak için çok geç kalmış,:uhm:ya da bu durumdan bıkıp kaçmış delikafadulden baksana her gördüğü memeye yapışıyooo galibim:çok üzgünüm: annesi sanıyo zaar:roflol::

incitanem, o kişi erkek mi? bayan mı? anlayamadım,ama anlayabildiğim, annesi memeden ayırmak için çok geç kalmış,:uhm:ya da bu durumdan bıkıp kaçmış delikafadulden baksana her gördüğü memeye yapışıyooo galibim:çok üzgünüm: annesi sanıyo zaar:roflol::

:roflol:cok güldüm ya harikasin:roflol:valla cinsiyetini bende cikartamadim canim:roflol:

çok garip delikafadulden
adamsa maksatları ne
eger o kadınsa o may gat onlara delikafadulden

ay o adammı ben kadın sandım üzerlerindekinide gecelik sandım inanmıyorum kendime....
:roflol: :roflol:

evet italim adam o adam biraz yumuşakımsı bi adam gibi ama neyse.. o kadındaki akla da artık ne denmeli bilemiyorum yani.... parası vardır kesinnnnn....

tubik niye kız.. kadın sebil gibi dağıtıyor işte.. susamadıysan tamam..

abowww ne oliyi ordaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şii dett :mymeka: evladım çekil ordan senin için değil o
koca adam olmuş dişleri bile :jeyyar: çıkmış şu yaptığı harekete bak
yazık kadınceğizeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cloudy ne güldüm yazdıklarına yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklıma direk adamın yaptığı hareketteki bıraktığı hasar geldi
ama herkes olayın bir boyutuna değinmiş kimse bunu söylememiş
yazık vallahi kadınceğizeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X