Kızlar başlıkta da yazdım o kadar yoruldum ki. eşime sürekli kasığım ağrıyor, doktora gidelim demekten, ilişkiden kaçmaktan...
Pco hastasıyım uzun zamandır bebek istiyoruz tedaviyle/tedavisiz olmadı olmuyor. bu ay bıraktım tedaviyi. yumurtlama problemim var ilacsiz yumurtlamıyor ve ilacsiz regl olmuyorum. bat 24düydü. hamilelikten kesinlikle şüphelenmiyorum ilaç kullanmadığım için gelmedi kesin.
Şimdi benim son iki aydır adet tarihime 4 gün kala falan göğüs uçlarım acimaya başlıyor(öncesinde hiç olmazdı). bu ay hala geçmedi. geçmeyen bi enfeksiyonum var sanırım. bol su içmeye çalışıyorum ama yine de idrarda yanma ve sık idrara çıkma oluyor. ve en önemlisi 4 5 gündür kanepeye otururken, wc de çok rahatsız eden uzanırken de arada yoklayan ilişkiye müsade etmeyen sağ kasık ağrım var. yine kist mi oldu. pek çok kez kist düşürdüm irili ufaklı ama hep solda olurdu ve doktor kontrolünde olurdu ilaçlardan kaynaklı falan. ama bu sefer ilaç kullanmadım hiç ve sağda.
Biz nerden bilelim doktora git diyeceksiniz ama su sıralar pek imkanım yok. yaşayan vardır belki. bu agrinin sebebi enfeksiyon mu kist mi ???
Kafayi yicem çünkü artık. tecrubelerinize ihtiyacim var
Cnm geçmiş olsun benim pek fikrim yok bu konuda ama iki gündür benimde sol kasık da bi ağrı oluyor haraketlerime göre takip deyim inş kötü birşey yoktur
Cnm geçmiş olsun benim pek fikrim yok bu konuda ama iki gündür benimde sol kasık da bi ağrı oluyor haraketlerime göre takip deyim inş kötü birşey yoktur
Allah allah yeni bitmiş enfeksiyon mu acaba . geçmiş olsun kuzum sana da inşallah geçer küçük basit biseydir. her eve bir ultrason cihazı şart artık :) Çok sinirlerim bozuluyor yaa
Bu ikinci evliligm ilk evliligimde 1.5 yıl sonra hamile kaldım düştü 3 aylıkken daha sonra mutlu olmadigim için pek üstüne dusmedim olmadı da 3 yıl boyunca ayrıldım simdi 1 yıllık evliyim çok mutluyuz biraz acele de ediyorum ikimizde çok istiyoruz doktorlar bir kere gebe kalmisin sorun yok diyorlar ama olmadı da bilmiyorum artik bende yoruldum
Canım eşin anlayisliysa çok dert yapma. Mutlulugunuza bakın. Rabbim onun geleceği zamanı yazmıştır kadere. Sabırla o zamanı beklicez ışte canım. Rabbim daha beter dert vermesin. Çok kafaya takmamak gerekiyor stres de etkiliyor çünkü. Akışına bırakmak lazım