• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum hamile kalamıyorum

geb

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
13
Yoruldum arkadaşlar reglim düzensiz hatta hiç gelmiyor son 1 yıldır ilaçsız. O yüzden de hamile kalamıyorum ama çok yoruldum korkuyorum

Yoruldum arkadaşlar reglim düzensiz hatta hiç gelmiyor son 1 yıldır ilaçsız. O yüzden de hamile kalamıyorum ama çok yoruldum korkuyorum
Tedavi düşünüyor musunuz pcos var mı hormonlarınıza baktırdınız mı ?

Pco sınırda dedi doktor. Geçen ay çatlatma iğnesi denedik ilaç verdi ama büyümedi yeterince yumurtam o yüzden tedavi yarıda kaldı umutsuzum

sıkmayın canınızı. bir çok yöntem var artık çok şükür. inşallah güzel sonucu alacaksınız. en azından umudunuz var hala, hiçbir doktor gelip de boşuna uğraşmayın olmaz demedi. ihtimaliniz var ki doktorlar da çabalıyor. sakin ve güçlü kalmaya çalışın

Sağlıklı beslenip vitamin kullanın bir süre be biraz kilo verin. Mfk nın vitaminleri güzel ben kullanmıştım ya da vitabiotics pregnacare him her var. Ya da güvendiğiniz bir eczacıya danışın. Kilo ve beslenme düzeni adet düzenini inanılmaz etkiliyor. 3 ay bu şekilde deneyip kendinize zaman verin bence

Bence psikolojik olarak tamamen unutun hamile kalma isteğini aklınızdan çıkartın.Evet olmuyor nasip böyleymiş diye bırakın ,zaten tedavi alıyorsunuz. psikoloji gerçekten çok önemli, ben her ay hamile kalamadığım için ağlıyordum.En son nasip böyleymiş dedim ve sonraki ay hamile kaldım. inşallah siz de hayırlısıyla hayırlı bir evlada sahip olursunuz

Merhaba, ben de sizin gibiydim. 12 yaşında pcos tanısı kondu. Doğru düzgün adet olmam. Kilom da var. İki senelik evliyim. Evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyorduk. Mfk aldım ovulasyon testi denedim 15 ay olmadı sonra çatlatma iğnesi ile denedik olmadı. Tamam ben hamile kalmıyorum dediğim ay hamile kaldım. Bebeğimi kaybettim. 2 ay sonra tekrar gebe kaldım o bebeğimi de kaybettim. Bir sürü test yapıldı temiz çıktı. Doktorum git biraz kilo ver yine hamile kal dedi. Ben şu an 98 kiloyum. Ve 3. Bebek kaybını kaldıramayacak durumda olduğumdan kilomu vermeden tekrar gebelik düşünmüyorum. Hayat mucizelerle dolu. Hiç canını sıkma kendimi neden anlattım kilon varsa ver arkadaşım takviyelerini kullan yürüyüşünü yap. Ben evliliğimin ilk yılı her adet gecikince test yapar ağlardım benim çocuğum olmuyor diye. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Back