- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
evet canim gelmesi sart ...sabredicem gelirse sorun yok,gelmzse ztn sevmemistir.:)) Seni sevdiğine emin olman lazım, bunu görmek için de peşinden gelmesi gerekiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim gelmesi sart ...sabredicem gelirse sorun yok,gelmzse ztn sevmemistir.:)) Seni sevdiğine emin olman lazım, bunu görmek için de peşinden gelmesi gerekiyor.
oyle bunalticak gibi gitmiyorum ustune..bir hafta hic yazmadim diyelim o haftanin sonu bn adim atiyorum,onunda hosuna gidiyo tabi..çok üstüne düşme kaan kovalanır sen umursadıkça o bunalır
oyle bunalticak gibi gitmiyorum ustune..bir hafta hic yazmadim diyelim o haftanin sonu bn adim atiyorum,onunda hosuna gidiyo tabi..
tamda bahsettiginiz gibi..bikere hic korkusu yok,bu zmna kdr cok buyuk konusup yazmicam dedigim anlarda bile hep geri adim attim...ne dersem diyim,ne kdr kararli konusursam konusim geri donucegime emin cunku bu zamana kdr hep boyle oldu..bu sefer kararliyim umarim uygulayabilirim..hayat boyle gecmez .herkezin hoşuna gider ama ağırlığınızı koyun sizi kaybetmekten korkmalı ve her zaman her konuda ilk adımı atmayacağınızı bilmeli hassas oldugunuz konulardan çizgilerinizi belirleyin taviz vermeyin sonra hele evlendiğinizde iyice rahatlar baş edemessin emri vakiyle her şeyi yaptırır
canim bnmki askerden öncede boyleydi..burnu dusse yerden almaz :)....ama askerde daha tuhaf oldu..ztn bizim sıkıntımiz telde, yanyana hicbi sorunumuz yok.Askerde her yer erkek. Eh, mantık rafa kalkıyor elbette, ortamın havasını toparlayacak kimse yok çünkü. Tabi hiç askere gitmedim ama genelde giden yakınlarımda gözlediğim bu. Döndükten bir hafta sonra normale dönüyorlar. Problemi çözemeyişinizin nedenlerinden biri de bu olabilir. Yüz yüze olmanız gerek konuyu konuşabilmeniz için.
tamda bahsettiginiz gibi..bikere hic korkusu yok,bu zmna kdr cok buyuk konusup yazmicam dedigim anlarda bile hep geri adim attim...ne dersem diyim,ne kdr kararli konusursam konusim geri donucegime emin cunku bu zamana kdr hep boyle oldu..bu sefer kararliyim umarim uygulayabilirim..hayat boyle gecmez .
en son ki cabamda bnim icin konu kapandi dedi vs vs..o bisiler soluyodu hala bnde kapandi diyosun devam etme konusmaya bnm icinde suanda kapanmistir konu dedim..o gunden beri de yazmiyorum bir hafta oldu,kendisi bayramda yazmisti ona soguk bi sekilde cvp yazdim o kdr..artik mucadele edicek gucum kalmadi.siz küçük büyük her konuda yazmicam çok kızdım vs vs diye tavır alıyorsanız o da artık kesin yine öyle olur der ama siz bunu her zaman yapmassanız yaptıgınız da da kararlı olursanız o da bir durup düşünür bence biraz daha soğuk davranmaya başlayın yavaş yavaş elinizi çekin sonra ne oluyor diye size konuyu açarsa açın konuları vurun yüzüne ve gidişattan mutlu olmadıgınızı anlasın szi kazanmaya çalışsın
en son ki cabamda bnim icin konu kapandi dedi vs vs..o bisiler soluyodu hala bnde kapandi diyosun devam etme konusmaya bnm icinde suanda kapanmistir konu dedim..o gunden beri de yazmiyorum bir hafta oldu,kendisi bayramda yazmisti ona soguk bi sekilde cvp yazdim o kdr..artik mucadele edicek gucum kalmadi.
insallah tek istegim o zaten...bir an once farketsin artik hatasini..askerde oldugu için uzaksınız tel de mesaj da bazen yanış anlaşılmalar oluyor araya mesafeler girince kırgınlık alınganlık oluyor siz elinizden geleni yapıp Allaha tevekkül edin eminim seviyorsa sizi daha çok yıprratmadan sizi anlar umarım .
tamamda askerden oncede boyleydi askerlikle ilgili olan bi degisim degil ki bn elimden gelen herseyi yaptim gerektiğinde alttan aldim,uyumadim onunla beraber..ztm askerliği bitiyo 20 gunu kaldi..koru korune bagliyim demiyorum ama sevdigim icin kaybetmek istemiyorum hepsi bu...iyide bu çoçuk doğuda asker, psikolojisi bozuktur şuan askere giden çoğu erkekte oluyor.. Mesafe, hasret,oradaki sıkıntı hepsi üstüste gelince huyları değişiyor... Gelsin gidişata bakarsın baktın ilgilenmiyor umurunda değilsin bırakırsın birine böyle körüne bağlanmanın anlamıda yok... Lakin geldiğinde görmeye git ilk adımı at özledim de vs vs sevgide gurur olmazki sen sana düşeni yap ona ragmen istemezsede keyfi bilir o kaybetti ben elimden geleni yaptım dersin..
aynen oyle yapmayı dusunuyorum hic aramicam anlasin artik.bence de ilginiz fazla gelmiş.
bir süre aramayın sormayın bu sefer sorun mu var der siz de yoook diyin